Individualne storitve

Za vse individualne storitve je potrebna predhodna najava. Čakalna doba je odvisna od zasedenosti terminov. V sporočilu (mailu) pripišite datum in uro, da lahko uskladimo termin.

Osebni posvet poteka v Ljubljani, kjer imam svoj prostor, v kolikor pa nimate možnosti priti do mene, pa se lahko slišimo tudi preko Skype / Zoom aplikacije.

.jpg

Intuitivno svetovanje
(reading)

Intuitivno svetovanje ali reading so sporočila/informacije, ki jih preda vaša duša. Sporočila so vedno takšna, ki jih v danem trenutku potrebujete slišati, da lahko naredite korak naprej na svoji življenjski poti. 

Reading je duhovni vpogled v situacijo življenja, v izkušnje ki ste jih prestali, ter v čustva in strahove, ki vas omejujejo. Sporočila in informacije, ki jih dobim na srečanju lahko zajemajo tudi tiste globoke skrite želje ali hotenja, ki ste jih potlačili ali pozabili na njih, so pa pomembna za vas. Reading poteka v vse smeri - v preteklost, sedanjost in prihodnost. 

Sporočila prinašajo jasnost in globlji uvid v situacijo v kateri ste se znašli, ter podaja smernice, kako to stanje spremeniti.​

Reading ni vedeževanje, napovedovanje prihodnosti, ampak je usmerjanje k iskanju najboljše poti v pravo smer.​

Reading poteka v sproščenem pogovoru, in ponuja odgovore na številna vprašanja. Če želite, lahko reading tudi posnamete, kajti včasih šele čez čas razumemo nekatere odgovore, ki jih prejmemo na readingu.​​

Trajanje 30 minut - cena 45,00 eur

Trajanje: 60 minut​ - cena: 80,00 eur​​

Medijstvo
(stik s preminulimi)

Vez ljubezni s pokojnikom se nikoli ne pretrga ali izgine. Z njimi smo nenehno povezani in zaradi te povezave ostanejo pokojniki del našega življenja in prisostvujejo v njem, na svoj duhovni način. V resnici nas nikoli ne zapustijo.

Kaj je medij?

 To je oseba, ki je receptivna za višje frekvence energije, na katerih vibrirajo duše in ko uskladi svojo vibracijo/frekvenco, je sposoben prebrati in interpretirati sporočila duše, ter jih posredovati na razumljiv način. Lahko bi rekli, da je medij posrednik med zemljo in nebesi.​

Preko medija se vedno oglasijo duše, ki so v danem trenutku  pripravljene na komunikacijo.​

Kako poteka medijstvo?

​Medijstvo je oblika svetovanja, ki poteka v prijetnem sproščenem vzdušju, v objemu nežnih in ljubečih energij.  Duše pokojnih imajo vpogled v vsa časovna obdobja, tako nam lahko potrdijo svojo prisotnost iz svojega življenja, kot  tudi iz časa po svoji smrti. V kolikor se odločite za obisk medija, pridite z ljubečimi nameni, brez pričakovanj, brez zahtev in z iskreno željo po komunikaciji z dušo preminule osebe. 

 ​

Kdaj je primeren čas za obisk?​

Priporočljiva doba za obisk vsaj pol leta do enega leta po izgubi ljubljene osebe.

Trajanje: 60 minut​ - cena: 90,00 eur​​

.jpg
_edited.jpg

Vpogled v karte
(vedeževanje)

Vpogled v karte (vedeževanje) je postopek, kjer se s pomočjo tarot/ciganskih kart pogledajo situacije in možni izzidi. Karte vam razkrivajo odgovore na vaša vprašanja.

Karte razkrivajo preteklost in sedanjost, okoliščine in odnose, ki vplivajo na vas. 

Vedeževanje je v prvi vrsti svetovanje in odgovori so le oporna točka, da v dani situaciji prepoznate svoje delovanje in odkrijete tiste vidike, ki jih je potrebno opustiti ali preobraziti.

Ciganske in tarot karte vam podajo odgovore na vsa vaša vprašanja:​

  • o situacijah v katerih ste se znašli in jih je potrebno urediti

  • o izzivih, ki se vam pojavljajo v življenju

  • o partnerskih odnosih

  • o vprašanjih glede materialnih dobrin

  • o službi in karieri

  • o srčnih željah ...

In še o marsičem. Vi postavite vprašanje - in one vam bodo podale odgovor.

Trajanje 30 minut - cena 45,00 eur

Trajanje: 60 minut​ - cena: 80,00 eur​​

Osebno svetovanje

Osebno svetovanje poteka kot pogovor, preko katerega spoznavamo težave in blokade, ki vplivajo na vaše življenje. Preko pogovora ozaveščamo in iščemo vzroke za nastale situacije v preteklosti. Največkrat so le ti nastali v otroštvu in mladostništvu.

Ko ozavestite vzrok nastalih težav, lahko začnete sprejemati drugačne odločitve, ki vas vodijo v radostno in bolj polno življenje.

Vsaka sprememba (drugačnega mišljenja, odločitev, izbir, samopodobe...), se ne dogodi preko noči. Za spremembo je potreben pogum in vztrajnost, ter nekdo, ki vas ob tem podpira in usmerja.

Pri delu uporabljam metode NLP-ja, intuicijo in lastne izkušnje.

 

Osebno svetovanje 120minut - cena 120,00eur.

.jpg

Izjava o omejitvi odgovornosti

Obveščamo vas, da v primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil Loox- darovi svetlobe. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z povezavo, ki se nahaja na prejetem e-sporočilu.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Splošnimi pogoji GDPR.

 

 Opozorilo: Različne oblike svetovanja in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje želimo deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij.  Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

AKTUALNO!!! TEDENSKI TRANSFORMACIJSKI ODDIH

Prikaži
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube