Individualne storitve

Za vse individualne storitve je potrebna predhodna najava. Čakalna doba je odvisna od zasedenosti terminov. V sporočilu (mailu) pripišite datum in uro, da lahko uskladimo termin.

Osebni posvet poteka v Ljubljani, kjer imam svoj prostor, v kolikor pa nimate možnosti priti do mene, pa se lahko slišimo tudi preko Skype / Zoom aplikacije.

.jpg

Intuitivno svetovanje(reading)

IIntuitivno svetovanje ali reading so sporočila/informacije, ki jih preko intuitivnih kanalov, ter zaznav in z branjem vaše energije in povezave z vašimi duhovnimi vodniki pretolmačim v vam razumljive informacije. Sporočila so vedno takšna, ki jih v danem trenutku potrebujete slišati, da lahko naredite korak naprej na svoji življenjski poti...

Medijstvo

(stik s preminulimi)

Vez ljubezni s pokojnikom se nikoli ne pretrga ali izgine. Z njimi smo nenehno povezani in zaradi te povezave ostanejo pokojniki del našega življenja in prisostvujejo v njem, na svoj duhovni način. Lahko bi rekli, da nas pokojniki nikoli ne zapustijo.

Medijstvo je komunikacija z onstranstvom...

.jpg
.jpg

Vpogled v karte 

(vedeževanje)

Vpogled v karte (vedeževanje) je postopek, kjer se s pomočjo tarot ali ciganskih kart pogledajo situacije in možni izidi. Na nek način bi lahko rekli da so mistične ali skrivnostne, saj s pravilno interpretacijo in dobro razvito  intuicijo lahko razberemo mnogo koristnih informacij, ki razsvetlijo situacijo o kateri se sprašuje.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Obveščamo vas, da v primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil Loox- darovi svetlobe. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z povezavo, ki se nahaja na prejetem e-sporočilu.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Splošnimi pogoji GDPR.

 

 Opozorilo: Različne oblike svetovanja in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje želimo deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij.  Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.