top of page

Individualne storitve

Za vse individualne storitve je potrebna predhodna najava. Čakalna doba je odvisna od zasedenosti terminov. 

Osebni posvet poteka v Ljubljani, kjer imam svoj prostor, v kolikor pa nimate možnosti priti do mene, pa se lahko slišimo tudi preko Skype / Zoom aplikacije.

_edited.jpg

Intuitivno svetovanje
(reading)

IIntuitivno svetovanje ali reading so sporočila/informacije, ki jih preko intuitivnih kanalov in v povezavi z vašimi duhovnimi vodniki pretolmačim v vam razumljive informacije.  Namen intuitivnega readinga je, prepoznati vodstvo in prisluhniti svoji duši.

Prikaži več

.jpg
Holding Hands

Medijstvo
(stik s preminulimi)

Medijstvo je komunikacija z onstranstvom.

S pomočjo medija (Pika Mia) pridobite informacije in sporočila preminulih svojcev, ki so vam v pomoč pri žalovanju in hkrati tudi vedenje, da se s smrtjo življenje ne konča.

Prikaži več

Lending a Helping Hand
.jpg

Vpogled v karte (vedeževanje)

Vedeževanje je postopek, kjer se s pomočjo tarot ali ciganskih kart pogledajo situacije in možni izidi. Na nek način bi lahko rekli da so mistične ali skrivnostne, saj s pravilno interpretacijo in dobro razvito  intuicijo lahko razberemo mnogo koristnih informacij, ki razsvetlijo situacijo o kateri se sprašuje.

Prikaži več

moje karte 1.png
.jpg

Energijska svetlobna terapija

V pripravi.

Prikaži več

.jpg
.jpg

Energijsko čiščenje prostora

V pripravi.

Prikaži več

.jpg

Izjava o omejitvi odgovornosti

Obveščamo vas, da v primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil Loox- darovi svetlobe. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z povezavo, ki se nahaja na prejetem e-sporočilu.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Splošnimi pogoji GDPR.

 

 Opozorilo: Različne oblike svetovanja in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje želimo deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij.  Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

bottom of page