top of page
_edited.jpg

O meni

Moje ime je Pika Mia Mežik, sem direktorica družinskega podjetja, mama dveh odraslih otrok, ustanoviteljica Templja za osebno in duhovno rast Loox – darovi svetlobe, intuitivna svetovalka, NLP praktik, voditeljica meditacij, ustanoviteljica podporne skupine Razcvet duše, izvajalka Ponovne povezave, ter učiteljica in voditeljica delavnic in izobraževanj za osebno in duhovno rast. Predvsem pa sem radovedna raziskovalka življenja in nenehna učenka, ki podira lastne omejitve.

 

Moj namen in cilj je, da s svojim znanjem in izkušnjami pripomorem k ozaveščanju in k spremembi vsakega posameznika, ki si v svoje življenje želi sprejeti ljubezen, mir in svetlobo.

Po formalni izobrazbi sem ekonomistka, vendar me številke nikoli niso privlačile. Tisto, kar je v meni vzbudilo radovednost je življenje samo.
Danes sem oseba, ki na podlagi lastnih izkušenj in znanj pomagam drugim.

Moja pridobljena znanja so:

 • Izvajalka ponovne povezave (Recconection healing, The Reconecction)

 • NLP praktik
 • Učiteljica in voditeljica meditacije
 • Medij
 • Voditeljica tečajev in delavnic
 • Intuitivna svetovalka
 • ​Angelska terapevtaka
 • Bela maginja
 
Rada pa tudi raziskujem in se učim za svojo dušo, tako sem obiskovala različne tečaje tudi na področju naravne nege:
 • Japonski cosmo lifting Sorensensistem™
 • Naravna nega noht po sistemu Jessica
 • NPK maniker
 • NPK pediker

"Majhen korak v pravo smer je lahko največji korak tvojega življenja."

Pika Mia Mežik

Odkar se spominjam svojih prvih otroški dni, sem nenehno ustvarjala in kreirala svoj namišljeni svet, v katerega sem se zatekala ob težkih časih. Morda temu botruje tudi to, da sem po horoskopskem znaku riba - intuitivna, romantična in včasih težko prizemljena.


Prvih intuitivnih zaznav se spominjam še iz rejniške družine, kjer sem živela do svojega petega leta. Videnje neskončne gruče ljudi sredi noči v zaspani vasici, mi je kot otroku pustil močan pečat. Občutek strahu me je od takrat spremljal še mnogo let.


Ko sem prišla nazaj k mami, je bil to nov nepoznan svet. Bilo je drugače in stresno, saj sva si bili popolnoma različni in nikakor nisva našli vez, ki bi naju povezala kot družino. Je pa moja mama zelo rada imela vpogled v kavo, ciganske karte in vsako leto sva odšle na obisk v Slavonijo k maginji, ki je vedeževala in posredovala uroke (za ljubezen, zdravje, obilje ipd...). Vse to me je kot otroka pritegnilo in sem tudi sama začela raziskovati in se učiti od njiju. Mama je bila tudi medinja, vendar tega svojega daru ni delila z drugimi, samo z domačimi - vedno je vedela, kdaj se je kakšna oseba poslovila. Tega dela, je mene takrat bilo močno strah, saj nisem slišala ali videla tistega kot je ona, sem pa čutila v telesu in vedela, da so se osebe, ki sem jih poznala poslovile. Takrat tega nisem znala povezati med seboj, med njenimi in svojimi zaznavami. Vedeli smo samo, da imamo intuicijo in to je to.


Od vsega skupaj so me najbolj pritegnile ciganske karte, ter kasneje tarot in kar nekaj časa sem delala na telefonski liniji za vedeževanje. Tam sem spoznala tudi nekaj astrologov in drugih vedeževalcev, ter spletla prijateljstva, ki so dolgo let trajala.


V vmesnem času sem se poročila in postala mama, ter vse tisto, kar me je veselilo dala na stranski tir do leta 2012. Takrat sem doživljala temačnejše obdobje svojega življenja (saj so težavni odnosi z mamo in izkušnje, skozi katere sem tekom odraščanja šla terjale svoj davek). Čas je bil, da nekaj naredim s svojim življenjem, mislimi in občutki. Obupati nad življenjem nisem mogla zaradi mojih dveh sončkov in moža, ki me je podpiral in učil drugačnega pogleda na svet.
V tistem času sem spoznala Ponovno povezavo in čez čas se naučila meditirati. Za nasvet glede meditacije sem vprašala znanko, kako se to počne in dobila najboljši nasvet: "Poišči si glasbo na Youtubu, usedi se in zapri oči. Slišalo se je sila enostavno, vendar ni bilo. Vztrajnost in disciplina, sta bila potrebna, da se je moj svet misli umiril. Vendar pa kombinacija Ponovne povezave in meditacije je pri meni delovala in svet je postajal vedno bolj svetel in ljubeč. V meditaciji so se ponovno prebudili moji intuitivni kanali (se odprli) poleg jasnočutnosti in jasnovednostni, ki sta bila moja spremljevalca že od nekdaj, se je odprl tudi kanal jasnovidnosti, to pa je prineslo zmedo, ter nešteto vprašanj ob vsem tem dogajanju. 
In ker Univerzum vedno poskrbi za sinhronost in odgovore, je tudi meni takrat na pot prineslo duhovno učiteljico, ki mi je znala razložiti kaj se dogaja. Potolažena in radovedna sem se nato začela udeleževati tečajev za duhovno in osebno rast. Vse to sem počela z namenom pomagati sebi.


In tako bi tudi ostalo, če me nebi predavateljica/učiteljica opolnomočila in prepričala, naj svoj dar in lastne izkušnje delim z vami.
Leta 2017 sem to tudi storila. ko sem bila prepričana, da zmorem početi to iz pravih razlogov. Pomagati ljudem, jim prinašati jasnost in odgovore, ter potolažiti zlomljeno srce. 


Medijstvo, intuitivni readingi in osebna rast so moje poslanstvo. To je moj svet, moj dom, ki ga z največjim veseljem delim s teboj.

bottom of page