.jpg

O meni

Moje ime je Pika Mia Mežik, sem terapevtka Ponovne povezave in intuitivna svetovalka, ki se že nekaj let aktivno ukvarjam z odkrivanjem in raziskovanjem duhovnega in energijskega sveta, ter osebnostne rasti. Moj namen in cilj je, da s svojim znanjem in izkušnjami pripomorem k ozaveščanju in k spremembi vsakega posameznika, ki si v svoje življenje želi sprejeti ljubezen, mir in svetlobo.

Po formalni izobrazbi sem ekonomistka, vendar me številke nikoli niso privlačile. Tisto, kar je v meni vzbudilo radovednost je življenje samo.
Danes sem oseba, ki na podlagi lastnih izkušenj pomagam drugim. Sem ustanoviteljica Centra Loox  darovi svetlobe, NLP praktik, voditeljica meditacij, ustanoviteljica podporne skupine Razcvet duše, izvajalka Ponovne povezave, intuitivna svetovalka ter učiteljica in voditeljica delavnic ter izobraževanj za osebno in duhovno rast.

Otroštvo

Življenje mi je že v ranem otroštvu ponudilo veliko preizkušenj, skozi katere sem bila primorana iti in preko katerih sem spoznavala manj srečno in lepo življenje.

Velik vpliv je name imela rejniška družina, v kateri sem preživela najzgodnejša leta otroštva. Tam sem se počutila varno, a ko me je mama odpeljala, temu ni več bilo tako.

Otroška in najstniška leta so bila zame osebno zelo boleča, osamljena in dostikrat na meji vzdržnega. Ni bilo bližnjic ali oseb, ki bi mi svetovali in stali ob strani. Bila sem sama, v vsem kaosu ki se je dogajal. Velikokrat sem pristala na tleh, objokana in obupana, ter z vprašanjem kaj sploh še počnem tu.

Prikaži celoten zapis

Naj ljubezen in svetloba prevladujeta v vašem življenju vsak dan.

.png

"Majhen korak v pravo smer je lahko največji korak tvojega življenja."

Pika Mia Mežik

Moja duhovna pot

Od prvih intuitivnih vpogledov v otroštvu in vedeževanja do dvajsetih let, sem za nekaj let opustila in zaprla svoje intuitivne kanale. Moja pot se je nadaljevala in poglobila leta 2012 s pomočjo Ponovne povezave in meditacije. Vse to se je dogajalo v obdobju, ko sem se soočala z izzivi in depresijo. Preteklost je udarila z vso silo in svoj izhod sem našla v duhovnosti, ki mi je spremenila življenje. Še močneje se je okrepila intuicija in prišla so nova spoznanja in razumevanja življenja. Svoje znanje sem nadgrajevala s tečaji in delavnicami osebne in duhovne rasti. Svoje izkušnje in znanja vedno delim z vami, saj vem, da vsakdo, ki je pripravljen spremeniti svoje življe na bolje, to lahko stori.

Če je uspelo meni...lahko uspe tudi tebi.

Poslanstvo

Po Ponovni povezavi (energijsko zdravljenje), sem pričela z meditacijo in spoznala energije višjih svetov (angelov). Ker se je pojavilo mnogo vprašanj in tudi razumela nisem celotno dogajanje, sem pričela z obiskovanjem tečajev. Ko sem snov utrdila, se je pojavil klic po nadaljevanju izobraževanja. 

Trud, čas in energija, ki sem jo vložila v to, se je obrestoval. Spremenila sem svoje življenje, pridobila razumevanje in drugačen vpogled. Začela sem živeti.

Splet okoliščin me je kasneje povedel na pot poučevanja in deljenje mojega znanja. Tako sem našla svoje poslanstvo, da pomagam in izobražujem ljudi, ki poiščejo mojo pomoč in si želijo sprememb svojega lastnega življenja.

Moja pridobljena znanja so:

 • Izvajalka ponovne povezave (Recconection healing, The Reconecction)

 • NLP praktik
 • Učiteljica in voditeljica meditacije
 • Medij
 • Voditeljica tečajev in delavnic
 • Intuitivna svetovalka
 • ​Angelska terapevtaka
 • Bela maginja
 
Rada pa tudi raziskujem in se učim za svojo dušo, tako sem obiskovala različne tečaje tudi na področju naravne nege:
 • Japonski cosmo lifting Sorensensistem™
 • Naravna nega noht po sistemu Jessica
 • NPK maniker
 • NPK pediker

Moje poslanstvo je, da vam pokažem pot k ljubezni in svetlobi.