Storitve

Medijstvo

60 min

Smrt je  naravni proces v življenju. Ko se naše fizično življenje konča, duša prestopi v duhovni svet. Tam duša kmalu odkrije, da smo vsi duhovna bitja ki  izkušamo življenje na zemlji in da je bilo naše življenje le eno od mnogih na našem potovanju skozi večnost.   

Vendar je izguba nam ljubljene in drage osebe  za nas vedno boleča. Po fizični smrti za osebo ostane v našem življenju praznina in žalost lahko zajame vse aspekte našega življenja. Pojavijo se vprašanja, dvomi in nemalokrat tudi občutki krivde. 

Toda naši pokojniki so vedno v naši bližini, ter nam stojijo ob strani in nudijo uteho. Vendar jih v svoji bolečini in žalosti  ne zaznamo, jih ne slišimo, pa čeprav si tega neizmerno želimo. Nemalokrat se zgodi, da nas naši dragi pokojniki pridejo  obiskat v sanjah. Te sanje so žive in si jih z lahkoto zapomnimo. Takrat nam pridejo predati sporočilo, ki je pomembno za nas, ali pa se pridejo posloviti, ker morda tega prej niso bili sposobni storiti.

 

Kaj je medij 

Medij je oseba, ki preko svojih intuitivnih kanalov (preko videnja, slišanja, občutenja in vedenja) in s pomočjo duhovnega sveta  predaja ljubeča sporočila duše preminule osebe. 

 

Kako poteka medijstvo?

Medijstvo je oblika svetovanja, ki poteka v prijetnem sproščenem vzdušju, v objemu nežnih in ljubečih energij.  Duše pokojnih imajo vpogled v vsa časovna obdobja, tako nam lahko potrdijo svojo prisotnost iz svojega življenja, kot  tudi iz časa po svoji smrti. V kolikor se odločite za obisk medija, pridite z ljubečimi nameni, brez pričakovanj, brez zahtev in z iskreno željo po komunikaciji z dušo preminule osebe. 

 

V kolikor se na medijstvo podajate  z drugačnimi nameni (pridobivanje informacij finančnih zadev, manipulacijo ali preizkušanje medija), potem duša preminule osebe v taki zadevi ne bo komunicirala in sodelovala.

 

Duše se vedno same odločajo s kom želijo komunicirati in katera sporočila želijo predati.  Njihova sporočila so večinoma kratka, za vas prepoznavna in  v danem trenutku pomembna za vas. 

Kdaj je primeren čas za obisk?

Ko ste pripravljeni in si tega resnično želite, je primeren čas za obisk medija. Namenjen je vsem tistim, ki si želijo ponovnega stika s svojimi najdražjimi. 

Pokojniki vedno predajo sporočila v njihovem slogu, potrdijo svojo pristnost na način, da točno veste kdo je, saj nemalokrat razkrijejo stvari, s katerimi jih lahko povežete in so značilne za njih.

 

Priporočljiva doba za obisk vsaj pol leta do enega leta po izgubi ljubljene osebe.

Trajanje: 60minut

Prispevek: 90,00 eur

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane