top of page

SPLOŠNI POGOJI - GDPR

SPLOŠNI POGOJI GDPR

1. Katere podatke zbiramo

 

Poleg podatkov v vnosnem polju,(imena, priimka, e-naslova (mail), v nekaterih primerih telefonsko številko) se bo zabeležil IP naslov računalnika iz katerega ste naredili prijavo, nadalje pa se bodo zbirali še čas odpiranja poslanih sporočil in čas klikov na povezave v sporočilih ( IP naslov vašega računalnika in čas odpiranja e-pošte se hranijo avtomatsko).

 

2. Kakšen je namen zbiranja

 

Podatke zbiramo z namenom pošiljanja novic, tedenskih sporočil,  pošiljanja posebnih ponudb (omejene ponudbe, popusti in podobno), obveščanje o dogodkih... Podatke o časih odpiranja in časih klikov pa za namen ugotavljanja vaše aktivnosti, da lahko zagotovimo ustrezen izbris vaših podatkov v primeru vaše neaktivnosti.

 

3. Koliko časa bomo podatke zadrževali

 

V kolikor boste naše novice prebirali, bomo vaše podatke hranili dokler ne boste zahtevali izbrisa oziramo dokler se ne boste odjavili + 1 leto. V kolikor pa naših novic ne boste prebirali pa bomo vaše podatke izbrisali 1 leto po zadnjem prebiranju.

 

4. Kje lahko prekličete soglasja in zahtevate izbris, izpis ali spremembo

 

To lahko naredite tako, da se v poslanem sporočilu odjavite pod oznako subscribe - to je povezava, ki je navedena pri vsakem sporočilu in se nahaja na koncu zapisa, ali pa da nam pišete na naš email naslov in vas od e-novic odjavimo mi.

 

5. S kom bomo vaše osebne podatke delili

 

Vaših osebnih podatkov ne bomo delili z nikomer.

©© Copyright
bottom of page