top of page

Napoved za september 2023



Začetek meseca septembra bomo še vedno pod vplivom modre lune, ki bo v nas prebujala željo po spremembi, napredovanju in preoblikovanju, tako odnosov, kot poslovnih načrtov. Spremembe se bodo dogajale, ne glede na vse. Lahko se jim upirate in ostajate v rutini - vendar, se pripravite na izzive in lekcije. Lahko pa se odločite, da boste sprejeli izziv in končno naredili tisto, po čemer hrepenite. Izbira je vaša.


V septembru se bo veliko dogajalo tudi na nebesnem svodu - Venera, planet ljubezni bo svojo retrogradno pot zaključila 4.9.2023, Merkur, planet komunikacije svojo retrogradno pot zaključuje 15.9.2023, Jupiter - planet optimizma, bo svojo retrogradno pot pričel 4.9.2023. Kar nekaj sprememb nas čaka, hkrati pa bodo tudi energije nekoliko lažje.


Vaš pogum in želja po spremembi bosta nagrajena.

Za september bi lahko rekli, da nam ponuja drugo priložnost, ko resnično lahko spremenimo življenje. Morda se boste v tem mesecu ponovno sestali s starimi prijatelji, ali pa opustili navado, ki ste se je oklepali. Nekaj iz preteklosti se bo pojavilo - naj vas to ne preseneti. Tu bo zato, da lahko naredite zaključek. Komunikacija in zastoji povezani z njo, bodo ponovno stekli in bo manj nesporazumov in blokad, v tem obdobju lahko tudi prejmete dolgo pričakovano opravičilo od osebe, ki vas je prizadela. Vsekakor pa velja, da v mesecu septembru ne pretiravate in ne prehitevate dogodkov. Predno karkoli sprejmete / podpišete je dobro, da prespite in razmislite, ali je to tisto, kar si resnično želite.





NAPOVED PO TEDNIH


1.9.-3.9.2023

V petek in preko vikenda bo intuicija povečana, zaznave jasnejše in nakazuje se nek harmonični čustveni utrip. V tem obdobju lahko pridete do izvirnih rešitev, povečanega poguma in novih vizij. Ne glede na to, kako mikavne bodo novosti in bi začutili močan impulz po hitrem začetku reševanja le teh, velja previdnost pri odločitvah. Ne silite z glavo skozi zid. premislite predno boste ukrepali. Vikend bo kot naročen za druženje in intimne trenutke v dvoje.


4.9.-10.9.2023

Lahko bi rekli, da bo teden poln akcije in zanimivih preobratov. Sedaj bo čas, ko lahko svoje vizije začnete konkretno udejanjati, korak za korakom. Sicer v sredini tedna pretijo zmote in zastoji, ki pa bodo kalu odpravljeni. Takrat si vzemite oddih od obveznosti in se preprosto prepustite ne-delu in poskusite čim več časa preživeti zunaj v naravi in obnoviti svojo energijo.

Sredina tedna bo nekako v fazi zastoja, kar se lahko nanaša na katerokoli področje življenja. Potrebna bo previdnost v komunikaciji, saj lahko preide do nesoglasij in nerazumevanja. Razdražljivost bo povečana, kar se lahko kaže tudi v prometu - zato previdnost na tem mestu ne bo odveč.

Konec tedna prihajajo lahkotnejše energije, ki bodo ponovno zagnale kolo prihodnosti naprej. Čas je za načrtovanje in tudi druženje z ljudmi, ki so vam blizu.


11.9.-17.9.2023

To bo teden, ko boste lahko raziskali svoje možnosti in vizije. Če ste se do sedaj osredotočali samo na eno idejo/vizijo, boste sedaj pogledali tudi izven teh svojih okvirjev in sprejeli možnosti, ki so morda drugačne/boljše, kot tiste, ki ste jih negovali do sedaj. V vas se bo prebudila moč, vztrajnost in pogum, da uresničite svoj skriti potencial - da sežete proti svojim ciljem.

Sredina tedna prinaša nekaj več stresnih momentov, ki vas lahko vržejo iz občutka miru in pozitive. Morda se boste ponovno vprašali o svoji poti, nameri, obstoju...ali je življenje usklajeno z vašimi pričakovanji in željami. Bi bilo potrebno kaj spremeniti? Takšna in podobna razmišljanja se bodo pojavljala in prav bi bilo, da si tokrat iskreno odgovorite na svoje dvome in resnično pogledate situacije takšne kot dejansko so. Pri tem vam bo v pomoč meditacija ali tišina, umiritev misli in povezava s svojim notranjim vodstvom. Na poslovnem področju se odpirajo možnosti sodelovanja, ali novih pogodb.

Konec tedna bo zelo dober - v vseh pogledih. Energija bo pozitivna, komunikacija bo dobra, odnosi bodo cveteli. Na vidiku so romantične urice - in pa za samske, se lahko dogodi, da spoznate osebo, ki vam ukradla srce. To je tudi čas akcije - na poslovnem področju se obeta nov zagon.


18.9.-24.9.2023

V tem obdobju bo čas, ko se boste bolj posvetili sebi in potrebovali odmik od vsega. Čas bo ugoden za rutinsko delo in razreševanje čustvene zmede in misli. Ker bodo energije tega tedna zmedene, se bo to odražalo tudi na vseh nivojih. Zato, v tem obdobju ne bo dobro tvegati ali uvajati karkoli novega (s tem počakajte vsaj do konca tedna).

Sredina tedna zna biti še nekoliko bolj stresna in morda boste dobili občutek manjvrednosti, ali pa da ste se nespametno odločili. To bo kratkotrajni občutek, zato ne dovolite da prevlada. Čez kakšen dan bo ponovno vse spet bolj svetlo in pisano.

Konec tedna prinaša boljše energije in več optimizma. Čas bo za nadaljevanje zastavljenih projektov, romantična druženja in druženja nasploh. Na delovnem področju bodo ponovno vzklile ideje, stvari se bodo premikale naprej in bližje boste zastavljenemu cilju.


25.9.-30.9.2023

Mesec se bo poslovil s polno luno, ki bo v petek 29.9. Ta teden bo optimističen in pozitiven. Že na začetku tedna boste polni novosti in navdiha, ki si jih zapišite, saj vam bodo prišli prav v prihodnosti. Sedaj je tudi čas, ko se lahko bolj posvetite promociji svojih storitev/izdelkov, uvajate novosti ali razširite svoj posel.

Sredina tedna bo bolj romantična s povečano intuicijo. Če ji boste prisluhnili, vam bo razkrila marsikaj in vas vodila po pravi poti, ki je namenjena vam. V tem obdobju bo čas za drugačen pogled in izbire, ki so vam dane. Raziskujte.

Konec tedna zna biti nekoliko zmeden, ljudje bodo nestrpni ali pa bolj vase zaprti. Težje boste zbrani, zato ne hitite nikamor - posebej to velja pri poslovnih podvigih. Ne sprejemajte nobenih pomembnih odločitev, razen v primeru, ko so bile dodelane in dorečene že v preteklem obdobju. Med vikendom bo več razumevanja in umirjenosti.


Ohranjajte pozitivno naravnanost.


Pika Mia

32 views

Recent Posts

See All

Spoznavanje duhovnega sveta

by pika mia mežik

bottom of page