top of page

Napoved za avgust 2023



V avgustu nas bosta spremljali dve super luni, kar bo prineslo kar nekaj sprememb v odnosih in spoznavanju samega sebe.

Prva polna luna se bo dovršila v začetku meseca avgusta in sicer 1.8.2023, imenujemo jo jesetrova polna luna, koruzna luna, žitna luna ali rdeča luna. Druga polna luna pa bo zasvetila konec meseca avgusta in sicer 31.8.2023. To luno imenujemo tudi modra luna zato, ker se v istem mesecu pojavita dve luni. V povprečju se modra luna pojavi enkrat na 33 mesecev, kar pomeni v povprečju 41 - krat v stoletju ali približno sedem krat na 19 let.


Tokrat bo močan vzgib za izbiranje prave poti zase.

Avgust vam prinaša kar nekaj pestrih trenutkov in izzivov, ko se bo potrebno odločiti in izbrati tisto, kar je vibracijsko in miselno usklajeno z vami. Vse tisto, kar boste izbrali bo imelo dolgoročen vpliv na vaše življenje. Morda že dolgo čutite in veste, da nekaj ni dobro za vas, pa kljub temu vztrajate v tem - sedaj bo to tako močno prišlo na plano, vas motilo in morda spravilo v položaj, ko boste končno lahko zbrali dovolj moči in temu naredili konec. Pomeni, da se boste začeli postavljati zase, poslušati svoje želje in uresničevati svoje sanje. Preobrazba se bo dogaja in če ne boste storili ničesar, bosta nezadovoljstvo ali nepotešenost vztrajala.







NAPOVED PO TEDNIH


1.8 - 6.8.2023

Začetek tedna bodo v ospredju vaša čustva. na plano bodo prišli spomini in občutki, ki jih niste razrešili - čustva, ki potrebujejo zdravljenje. Vse to lahko vnese nekaj zmede in nezadovoljstva. Morda se boste težko soočali s tem, kar bo povzročilo nihanje razpoloženja, misli in dojemanja vsega skupaj. Nekako težavni čas, ki ni primeren za sprejemanje novih poti. Dovolite si, da tisto, kar nosite v sebi prepoznate in pozdravite.

Sredina tedna bo v znamenju odnosov. Morda je prišel čas, da končno zaključite nek odnos, ki vam jemlje energijo in povzroča slabo voljo. Spremembe bodo, ne glede na vse, zato se ne oklepajte ničesar. Vzemite si čas zase in povezavo s seboj. To je tudi čas, da prisluhnete svoji intuiciji in naredite načrt svoje življenjske poti.

Konec tedna boste okupirani z mislimi, ki znajo begati od ene ideje k drugi. Zmeda v glavi bi lahko rekli. Čas je, da si vzamete oddih in se spočijete na vseh nivojih - telesnih in miselnih. V kolikor potrebujete pogovor ali pomoč, poiščite ljudi ki jim zaupate, ali začnite pisati dnevnik, da tisto kar nosite v sebi izpustite.


7.8. - 13.8.2023

Teden prinaša več optimizma in lahkotnejše energije. Že na začetku tedna boste čutili močno željo po premiku naprej. Ustvarjalnost in kreativnost vas bosta ponovno prevzela. Cilji bodo sedaj lažje dosegljivi. Ohranjajte svoj namen in vizijo, ki vam bodo v pomoč pri novih korakih.

Sredina tedna že lahko prinese manjše rezultate opravljenega dela. Vendar, ne zaspite na lovorikah, ampak se podajte naprej - naj bodo vaši cilji visoki/veliki. V tem času bo potrebno postaviti ljudem meje, katerih se morate držati tudi sami. Disciplina in delovanje vas bosta vodila k lastni zmagi.

Konec tedna bo čas za oddih in druženje. Del svojega časa posvetite ljudem ki so vam blizu in ki jih imate radi. Vikend bo v znamenju harmonije in lenobnosti.


14.8. - 20.8.2023

Začetek tedna lahko vnese nekaj zmede, zato počakajte s pomembnimi odločitvami, ki se nakazujejo konec tedna. Nekako lenobno se bo začel teden, zato, ne bodite strogi do sebe, če vsega zadanega ne boste opravili. Morda boste imeli občutek da nekaj zamujate ali pa ste zgrešili priložnost, ki se vam je ponujala - vendar, ker se vse zgodi z razlogom, se bo z razlogom pojavila tudi druga priložnost, ki bo boljša od prejšnje. Ne prehitevajte dogodkov in vnesite v življenje ravnovesje.

Sredina tedna prinaša več dinamike. Dogodki se bodo hitro vrstili, zato bodite previdni pri sprejemanju odločitev - raje še enkrat preglejte celotno situacijo, da ne pride do zmot. Do želenega izida bo prišlo kmalu, zato na tem mestu velja, da se opomnite, da bodite potrpežljivi in preudarni.

Konec tedna bo bolj čustveno obarvan. V zraku bo čutiti mnogo razumevanja, spoštovanja in ljubezni. Povečana bo tudi potreba po zabavi in druženju. Izkoristite te podporne energije in si privoščite zabaven vikend.


21.8 - 27.8.2023

Začetek tedna je primeren za uvajanje novih idej in podvigov. Kreativne in hitre rešitve bodo zaznamovale ta čas. Zaupajte sebi in svoji presoji. Tisto, kar želite sedaj začeti ali dokončati, bo obrodilo sadove v jesenskem času.

Sredina tedna zna prinesti nekaj preprek - morda kak načrt pade v vodo. Naj vas to ne ustavi na vaši poti. Dogovarjanja in sodelovanja sedaj ne bodo najboljša - v komunikaciji lahko pride do slabšega razumevanja. Vzemite to v zakup in s pomembnimi zadevami malenkost počakajte. Drugače pa se vam obeta napredovanje ali selitev v nov dom.

Vikend zna biti nekoliko težavnejši. Nekaj zmede in nezadovoljstva se nakazuje. Čas bo primeren za odmik in spoznavanje sebe. Kaj si želite prav zdaj? Po čem hrepenite? - bodo primerna vprašanja za raziskovanje svojih misli in želja.


28.8. - 31.8.2023

Začetek tedna bo odličen za ustvarjanje in napredovanje na poslovnem področju. V kolikor potrebujete pomoč, poiščite osebo ki vam bo s svojim znanjem in izkušnjami znala pomagati. V tem času lahko pride tudi do preobrazbe ali spremembe načrtov, ki jih uvajate. Ker se vse v življenju spreminja, se tako spreminjajo tudi vaše želje in cilje. Ni nobene potrebe po tem, da se za vedno zavežete nečemu, v čemer skozi čas ne najdete več zadovoljstva in izziva. Bodite kot feniks, dvignite se iznad svojih omejujočih prepričanj in si dovolite svobodo tudi na poslovnem področju.

Sredina tedna bo primerna za širjenje in iskanje znanja, ter informacij, ki jih potrebujete. V tem obdobju lahko pride manipulacije ali nezaupanja. Na mestu bo, da verjamete in zaupate sebi in svoji presoji. Dan pred polno luno znajo biti energije težavnejše in destruktivne. najbolje bo, da se posvetite rutinskim opravilom.

V četrtek nastopi modra polna luna in zaključuje mesec avgust. Potrebnega bo več prilagajanja in razumevanja, ter sodelovanja, saj bodo ideje in pričakovanja vpletenih različna. Dan bo nekoliko zmeden, zato ni primeren za neke resne podvige, saj bodo misli zmedene.


Ohranjajte pozitivno naravnanost.


Iz srca,


Pika Mia

43 views

Recent Posts

See All

Spoznavanje duhovnega sveta

by pika mia mežik

bottom of page