top of page

Medijstvo (stik s preminulimi) 2 ali več oseb 60min

00134
€135,00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Vez ljubezni s pokojnikom se nikoli ne pretrga ali izgine. Z njimi smo nenehno povezani in zaradi te povezave ostanejo pokojniki del našega življenja in prisostvujejo v njem, na svoj duhovni način. Lahko bi rekli, da nas pokojniki nikoli ne zapustijo.

Medijstvo je komunikacija z onstranstvom, kjer je medij oseba, ki s svojimi sposobnostmi in znanji, ter povezavo z duhovnim svetom povezuje in prenaša sporočila iz sveta preminulih v zemeljski svet. Medij je receptiven za višje frekvence energij na katerih vibrirajo duše in ko uskladi svojo vibracijo/frekvenco, je sposoben prebrati in interpretirati sporočila duše, ter jih posredovati na vam razumljiv način. Pri tem uporablja intuitivne zaznave (vidi, sliši, občuti, ve).

Na srečanju duša preda nedvoumne informacije o sebi in svojem življenju, ter na tak način potrdi svojo prisotnost. Velikokrat duša spregovori o banalnih stvareh svojega vsakdana. Informacije so specifične in natančne. Vendar te informacije za mene kot medija nimajo pomena, vi pa v njih prepoznate namen in razumete, zakaj vam duša posreduje te podatke.

Pri svojem delu in tudi lastnih izkušnjah, sem spoznala, da je dušni svet vedno ljubeč. Sporočila, ki jih posredujejo duše so zdravilna in ljubeča, ter pripomorejo k razumevanju tega, da se življenje duše z zemeljsko minljivostjo ne konča.

Včasih tudi posredujejo podatke, ki se vam morda v tem trenutku ne zdijo razumljivi in dobijo svoj epilog v prihodnosti. Naj vam ponazorim s primerom, ki se je dogodil na enem izmed obiskov. Gospod je prišel na medijstvo in si je želel stik z dušo mame. Njegova mama je preminila pred desetimi leti. Nanizala cel kup informacij, ki jih je potrdil, zataknilo pa se je pri rjavi denarnici, ko je duša želela, da jo najde. Gospa je imela veliko denarnic in vse so bile spravljene v škatlo. Gospod je vse še enkrat pregledal in ni našel nič. Po nekje osmih mesecih je v škatli, kjer je imel spravljene električne zadeve (kable) našel tudi položeno novo rjavo denarnico in v njej lepo količino denarja. Najbolj zanimivo je, da se sploh ne spomni, da bi to denarnico kdaj videl, še manj pa, da bi jo tja odložil. Ves presenečen in šokiran me je poklical in poslal slikico svoje najdbe.

Ali pa ko je gospa prišla na medijstvo in sta v ospredje stopila stara starša in je popeljala v otroštvo. Bil je travnik in na njem deklica, ki je pihala v trobentico. Za njo je imelo to velik pomen, saj je kot najmlajša med otroki v vasi edina znala pihati v trobentico in je to učila okoliške otroke. Pravi, da je bilo to eno izmed najsrečnejših obdobij v življenju in kraj pri straih starših, kjer se je počutila varno in ljubljeno.

Kdaj je primeren čas za obisk?

Priporočljiva doba za obisk je 3 - 6 mesecev po izgubi ljubljene osebe. Ta čas je lahko tudi daljši, saj ljudje žalujemo različno globoko in dolgo, saj v obdobju globokega žalovanja niste dojemljivi za sporočila, ki jih duša predaja. Pomembno je, da se na pogovor z dušo odpravite takrat, ko čutite da ste na to pripravljeni.

Pri žalovanju in razumevanju dušnega sveta vam priporočam, da si morda preberete knjigo na to tematiko ( James Van Praagh - Pogovori z nebesi, Pustolovščine duše), ali si ogledate dokumentarni film v 6 delih - Surviving Death (Preživeti smrt), kjer ljudje pripovedujejo lastne izkušnje o bližnjem srečanju s smrtjo in medijstvu.

Kako poteka medijstvo?

Medijstvo je oblika pogovora, ki poteka v prijetnem sproščenem vzdušju, v objemu nežnih in ljubečih energij. Duše pokojnih imajo vpogled v vsa časovna obdobja, tako nam lahko potrdijo svojo prisotnost iz svojega življenja, kot tudi iz časa po svoji smrti. V kolikor se odločite za obisk medija, pridite z ljubečimi nameni, brez pričakovanj, brez zahtev in z iskreno željo po komunikaciji z dušo preminule osebe.

Obisk medija je primeren ko:

  • si želite vstopiti v stik s svojimi bližnjimi preminulimi
  • si želite zaključka in vedenja, da je s pokojnimi vse v redu
  • ko se želite posloviti od bližnjih preminulih (v nekaterih primerih se v fizični obliki ni mogoče - nenadna smrt)
  • dobiti potrditev in sporočila vaših bližnjih da so še z vami in da vas vodijo po vaši življenjski poti

Kakršna koli manipulacija (izigravanje, pravne zadeve, dediščina ipd...) ali preizkušanje medija, niso pravi način in namen obiska in vam ne bo prinesla želenih odgovorov ali informacij, saj duše v takih razpravah ne želijo sodelovati. Namen medija ni dokazovanje svojih sposobnosti, pač pa posredovanje in prenos tistih informacij, ki jih duša želi razkriti, iz duhovnega v fizični svet. Duše vedno predajo tiste koristne informacije, ki so za vas v danem trenutku pomembne.

Kako se naročiti na medijsko svetovanje?

Medijsko svetovanje (medijstvo) poteka kot individualno srečanje v živo ali preko spleta.

Rezervacija termina je po dogovoru. Po rezervaciji termina si izvedbo medijskega svetovanja (medijstva) zagotovite s plačilom storitve,.

Plačilo lahko poravnate preko nakupa v spletni trgovini, kjer lahko izberete takojšno plačilo ali plačilo po predračunu.

Ko prejmemo nakazilo, vas o tem obvestimo in potrdimo izbrani termin.

Plačilo se vam v primeru odpovedi srečanja vrne, v kolikor termin odpoveste najkasneje 72ur pred samim srečanjem. V nasprotnem primeru je plačilo nepovratno.

Za vse dodatne informacije mi lahko pišete na : info@loox-darovi-svetlobe.si

Shranite ta izdelek za kasneje

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

BREZPLAČNA DOSTAVA

KONTAKT

VAREN SPLETNI NAKUP

Obveščali vas bomo o novostih in ugodnih nakupih.

Za vse nakupe nad 60,00 eurov je dostava brezplačna

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte na 031 009 705 ali shop@loox.si

Zagotavljamo varnost pri spletnem plačilu in varovanju osebnih podatkov

©© Copyright
bottom of page