top of page
.jpg
Srečanje pri vas doma

Svet energij, angelov, duš in ostalih nebeških pomočnikov ni vezanih na kraj dogodka. Vedno so okoli nas in kamorkoli odidemo, jih lahko zaznamo.

Ni vam treba zapustiti svojega doma, da bi stopili v stik z njimi. Srečanje lahko poteka tudi pri vas doma, v poslovnem prostoru, naravi oziroma tam, kjer se vi dobro počutite.

Individualno srečanje

Pogovor z dušami, intuitivno branje ali vpogled v karte, lahko opraviva pri vas doma ali v nekem mirnem kotičku, kjer naju ne bo nihče motil.

2 osebi na privatnem srečanju

Način storitve je isti kot pri individualnem srečanju. Lahko imata skupno branje ali pa se odločita za individulano seanso (vsaka oseba posebej). 

Storitev kot presenečenje 

V koliko želite nekoga presenetiti z medijstvom, intuitivnim readingom ali vpogledom v karte, lahko takšno presenečenje tudi izvedemo.

Več oseb pri vas doma

Lahko tudi izvedemo  intuitivni / medijski večer za skupino ljudi ( sorodniki, prijatelji, sodelavci) in jim podarimo nepozabno izkušnjo.

Skupinsko srečanje poteka lahko skupinsko ali individualno. Skupina je lahko velika do 12 oseb, v kolikor se odločite  za individulano branje,  pa največ 8 oseb. Dogodek traja cca 2h.

Naročilo

Naročilo storitve lahko oddate v spodnjem obrazcu, ali direktno na mail info@loox-darovi-svetlobe.si  

Označite koliko oseb bo na dogodku in izbrano storitev. V sporočilo vpišite kraj dogodka in želeni termin (ali več njih).

Zaradi narave dela (zasedenosti) se fiksni termin naknadno določi.

Cena storitve

Cena storitev je ista kot je v ponudbi na spletni strani. 

1 oseba/ 90,00 € 

2 osebi/ 135,00 €

do 4 osebe/ 210,00 €

do 8 oseb/ 270,00 €

do 12 oseb/ 340,00 €

Prevoznina 

Za kraje, ki so od Ljubljane oddaljeni več kot 20 km, dodatno obračunamo prevoznino.

Prevoznina znaša 0,30 km na relaciji Ljubljana - vaš kraj - Ljubljana. Kilometri se določijo po izračunu na aplikaciji ViaMichelin.

.jpg

Kako naj vem, da bodo sporočila v skupinskem branju ki jih predajate namenjena meni? Pri medijstvu boste prepoznali sporočila pokojne osebe, saj so zelo natančna in unikatna. Vedeli boste, kdo se je oglasil, v nekaterih primerih se duša predstavi tudi z imenom, drugače pa podajo duše informacije o sebi, ki jih vi poznate.

Na kakšen način se je potrebno pripraviti na srečanje/reading? Za srečanje ne potrebujete posebnih priprav. V kolikor želite, lahko naredite seznam vprašanj na katera želite prejeti odgovore. Če čutite, da bi s seboj imeli kakšen predmet, ali sliko pokojnika, je vzemite s seboj.

Ali lahko srečanje posnamem? Seveda lahko. Saj mnogokrat informacije ki jih prejmete dobijo svoj smisel šele čez čas.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Želite rezervirati termi? Izpolnite spodnji obrazec in v najkrajšem času vam bom odgovorila.

Pogosta vprašanja

bottom of page