top of page

Beli žajbelj - velik svitek

00038
€15,00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Teža: cca 50g

Salvia apiana, beli žajbelj, pozna tudi pod imeni čebelji žajbelj ali sveti žajbelj, je zimzeleni večletni grm, ki je doma na jugozahodu ZDA in severozahodu Mehike. Najdemo ga predvsem v obalnem področju v Južni Kaliforniji in področju Baja v Kaliforniji, puščavi Mojave in Sonara.

Uporaba belega žajblja izvira iz starodavnih obredov indijancev. Uporabljali so jih pri svojih obredih za doseganje duhovnih stanj in povezav z višjimi svetovi, krepitev in razvoj intuicije, zdravilne namene.

Prižiganje žajblja je ena najstarejših in najčistejših metod čiščenja osebe, skupine ljudi ali prostora ter odstranjevanja neželenih energij.

Znanstveniki so opazili, da lahko žajbelj očisti do 94 odstotkov bakterij, ki se prenašajo po zraku, in razkuži zrak. Preprosto rečeno, žajbelj očisti bakterije v zraku. Druge lastnosti, za katere verjamejo, da so z žajbljem povezane so, da dajejo modrost, jasnost in povečujejo duhovno zavest.

Uporaba:

Svitek prižgemo in ko zagori, plamen upihnemo. S tem nastane dim, s katerim potem očistimo sebe, prostor ali stvari.

Svitek lahko razdrete, liste nadrobite in date v ognjevarno posodico, jih prižgete in ko zagorijo, jih upihnete. Poleg lahko primešate ostala zelišča (sivko, navadni žajbelj, lovorov list, rožmarin...). S svojo mešanico opravite obred očiščevanja.Shranite ta izdelek za kasneje

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

BREZPLAČNA DOSTAVA

KONTAKT

VAREN SPLETNI NAKUP

Obveščali vas bomo o novostih in ugodnih nakupih.

Za vse nakupe nad 60,00 eurov je dostava brezplačna

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte na 031 009 705 ali shop@loox.si

Zagotavljamo varnost pri spletnem plačilu in varovanju osebnih podatkov

©© Copyright
bottom of page