top of page

pet., 22. maj

|

Visoko

Misterij kamnitih krogel in piramid Visoko

Pot bo polna čudovitih doživetij, najpomembnejša izmed njih pa bo, doživeti SEBE.

Registration is Closed
See other events
Misterij kamnitih krogel in piramid Visoko
Misterij kamnitih krogel in piramid Visoko

Ura in lokacija

22. maj 2020, 00:00 – 24. maj 2020, 00:00

Visoko, Visoko, Bosnia and Herzegovina

O dogodku

 

Na poti po bosanskih piramidah bom tokrat z vami Pika Mia Mežik, ustanoviteljica Centra Loox  darovi svetlobe, voditeljica meditacij, ustanoviteljica podporne skupine Razcvet duše, izvajalka Ponovne povezave, intuitivna svetovalka, NLP praktik, ter učiteljica in voditeljica delavnic in izobraževanj za osebno in duhovno rast.   

Na poti po energetskih točkah vas bom vodila skozi meditacije in kratke delavnice, na katerih boste prebudili svojo notranje zavedanje in začutili sebe. 

 

Obisk Bosne in Hercegovine me vedno preseneti. Vsakič je nekaj drugače, neponovljivo. Obisk energetskih krajev je vedno  izkušnja sama zase, vsakič drugačna, globoka in zdravilna. Kot bi se prestavil v neko drugo dimenzijo in napolnil z neizmerno energijo kraja.

In tako je tudi z mojimi potovanji. Ker vem, da so te izkušnje nekaj lepega, mogočnega in neopisivega, sem se za pomoč in organizacijo obrnila na Turistično agencijo AŽ, kjer smo s sodelovanjem pripravili program, ki vsebuje obisk energetskih krajev in kulinaričnega razvajanja z ustrežljivimi in prijaznimi domačini.

Piramide in tunele Ravne sem prvič obiskala 2016 in takrat sem vedela, da se ponovno vrnem. In res je bilo tako. Do sedaj sem jih obiskala trikrat in vsakič, je bilo drugače. Verjamem, da bo tudi tokrat izkušnja drugačna, morda globlja, vsekakor pa neponovljiva.

Opis potovanja najdete na spodnji povezavi:

 

Misterij kamnitih krogel in piramid Visoko

Deli ta dogodek

bottom of page