top of page
Sky

Šepet duše (intuitivni reading)

Šepet duše so kanalizirana sporočila vaše duše, kot tudi vodnikov, angelov, nadangelov, pokojnikov, mojstrov... To je oblika pogovora / svetovanja, z uvidi, ki zajemajo trenutno stanje v katerem se nahajate, pretekle dogodke in tudi usmeritve za naprej.  Sporočila, ki jih prejmete na dogodku oziroma obisku, so takšna, ki so v danem trenutku pomembna za vas in jih potrebujete slišati. Mnogokrat so to potrditve vaših izbir ali dvomov, s katerimi se srečujete, potlačenih želja, sprememb, ki jih je potrebno storiti, da se situacije obrnejo v želeno smer ipd. Včasih se dogodi, da na branje pridejo tudi duše pokojnih oseb, ki ste jih poznali - to se dogodi, ko potrebujete slišati njihov glas in vam nosijo pomembno sporočilo.

Šepet duše ali spiritualno branje duše vam bo dalo veliko razumevanja (situacij, odločitev, vzorcev...) in motivacije, ki jo potrebujete. Hkrati pa lahko razkrije vzroke iz preteklosti za vaš strah, nelagodje ali nedejavnost (ko težko naredite prvi korak s premembi, težave v odnosih, slaba samopodoba ipd...).

Pri dušnem branju ne gre za vedeževanje ali napovedovanje prihodnosti. Predvsem gre za razumevanje okoliščin v katerih ste se znašli in za možne rešitve situacije. Možne zato, ker je vse odvisno od vas, ali boste spremenili način življenja (sledili svoji duši) ali ne.

Z branjem energije, preko intuitivnih zaznav (videnje, čutenje, vedenje in slišanje) in z energijsko povezavo z vašo dušo in nebeškimi pomočniki, vam  posredujem sporočila  na razumljiv način. Prepustim se vodenju, saj na tak način dobivam pomembne informacije, ki vam bodo v pomoč pri razreševanju situacij in odločitev. Morda ne bodo odgovori tašni kot si želite, vsekakor pa bodo takšni, ki jih potrebujete prejeti.

Dogodek je skupinski - skupina je lahko manjša ali večja. 

Termin dogodka (kliknite povezavo, ki vas bo usmerila na dogodke)

bottom of page