top of page

Razcvet duše

šola za življenjsko obilje

Podporna skupina in šola za vse, ki si želijo spremeniti svoje življenje. V skupini si nudimo oporo, se spodbujamo in podpiramo v vsakem trenutku. Iz lastnih izkušenj vem, kako je pomembna podpora okolice, ko se soočaš sam s svojimi notranjimi preprekami in strahovi. Svoje izkušnje in znanje zato posredujem tebi, da boš na svoji preobrazbi imela varno zavetje in krog ljudi, ki ti bodo stali ob strani.

1x letno, sedem mesečni program.

Kaj je Razcvet duše?

Razcvet duše - šola za življenjsko obilje, je bila ustanovljena leta 2017 in je podporna skupina, za  vse, ki si želijo spremeniti svoje življenje.

 

V skupini se pogovarjamo, učimo o sebi, spreminjamo vzorce, navade ter misli, poleg tega se soočamo z bolečino, odpuščamo, zdravimo notranjega otroka, meditiramo in stremimo k osebnem in duhovnem prebujanju..

Podporna skupina je nastala na podlagi lastnih izkušenj. Ko sem sama začela z delom na sebi (leta 2012) in spoznavanju, ter spreminjanju sebe, ob sebi nisem imela druge opore kakor moža.

S prijateljicami sem težko delila osebno zgodbo mojega življenja, ker nisem vedela, kako jo bodo sprejele. Kajti poleg tega, da sem bila v rejniški družini in kasneje v domu, polna bolečine in jeze na vse, kar se mi je v življenju zgodilo, s slabo samopodobo in notranjimi boji, je bilo lažje in bolj priročno igrati osebo, ki nima travm in slabih izkušenj, tako kot to počnejo osebe s katerimi se družiš. Ker ljudje neradi govorimo o svoji bolečini, mislih in občutkih, dobiš občutek, kot da si edina oseba, ki se slabo počuti in bojuje s seboj. Družba je žal narejena tako, da se notranjih konfliktov okolici ne kaže.

Skozi lastne izkušnje in svoje delo z ljudmi, sem spoznala, kako je pomembno, da se lahko ljudje družijo in izmenjujejo svoje zgodbe, kajti, ko slišite ali poveste zgodbo, ugotovite, da niste edini, ki v sebi skriva bolečino, jezo, zamere, slabo samopodobo, občutek krivde....in vse postane vsaj malenkost lažje.

V teh letih sem ugotovila, da se za mnogimi osebami skrivajo žalostne in boleče zgodbe, ki jih nekatere ženske po mnogih letih prikrivanja prvič povedo v skupini. In takrat občutijo olajšanje, tečejo solze – solze sreče, da so lahko odložile težko breme, ki ga nosijo s seboj.

In v kolikor tudi ti čutiš in si želiš stopiti na pot sprememb, se nam pridruži.

Prvo srečanje bo 5.3.2024 ob 19h
preko Zoom/a

Kaj se boste na srečanjih naučili in pridobili? 

 • pridobili boste drugačen vpogled v situacije v katerih ste se znašli

 • prepoznali vzorce, ki vam ne služijo

 • razumeli vloge, ki jih igrate

 • na preteklost pogledali z drugega zornega kota

 • razumeli svoj partnerski odnos

 • ustvarili svoj center notranje moči

 • se znali postaviti zase in znali reči NE

 • okrepili svojo samozavest

 • poiskali stik s seboj (svojo dušo)

 • okrepili svojo intuicijo in posledično zaupali sebi in svoji presoji

 • kreirali življenje po lastnih izbirah

 • znali se umiriti in vrniti v svoj center moči

Izjave udeležencev

Kako srečanja potekajo?

 • srečanja potekajo 2x mesečno

 • srečanja trajajo 60 minut (po potrebi podaljšamo)

 • srečanja potekajo preko Zoom aplikacije, v kolikor bodo ukrepi dopuščali se srečujemo v živo v Ljubljani

 • po vsakem srečanju na e-mail naslov dobite vaje, ki so povezane s tematiko

 • osebno svetovanje 1x mesečno (30minut)

 • dostop do mesečne meditacije

Nisem vedela kaj pričakovati. Že po prvem srečanju sem vedela, da je to nekaj zame. Dobila sem pospešek za spremembo svojega življenja. Hvala ti.

- Suzana M.

Pokazala si mi pot, kako lahko spremenim in postanem to, kar sem si želela. Končno sem lahko zapustila toksičen odnos in postala svobodna.

- Renata G.

Popeljala si me nazaj k sebi. Energija ki jo oddajaš je nalezljiva, predvsem pa se v vsakem srečanju občuti, da to kar delaš, delaš s srcem.

- Ana k.

Cena programa: 45,00 eur / na mesec

V primeru, da nimate možnosti plačila preko bančnega nakazila, mi pišite in poslala vam bom vse potrebne podatke.

 Termini srečanj:

Vsak prvi in tretji torek v mesecu.

V primeru, da je torek dela prost dan (praznik), lahko srečanje tudi izvedemo, ali po dogovoru spremenimo termin.

Termini srečanj so okvirni in se lahko spremenijo po predhodnem dogovoru, ali  v primeru nepredvidenih situacij.
.jpg

Pogosta vprašanja

Zakaj traja šola sedem mesecev? Ko začnemo spreminjati in raziskovati svoje življenje in sebe, se srečujemo tako z uspehi, kot neuspehi. Sedem mesecev je čas, ko doživite oboje in podpora je ključna pri tistem delu, ko ni jasnosnosti, ali ko želite odnehati.

Ali se mi botrebno udeleževati vseh srečanj? Kolkokrat se boste udeležili srečanj je odvisno samo od vas. Mesečna srečanja so zasnovana tako, da se nadgrajujejo.

Kaj pa, če ne bo sprememb v mojem življenju? Jaz vam življenja ne morem spremeniti. To lahko storite samo vi. Jaz vam posredujem orodja in znanje, ki sem ga skozi lastne izkušnje pridobila in so mi bila v pomoč. Ali boste to vi uporabili v praksi, je odvisno od vas.

bottom of page