.jpg

Razcvet duše

šola za življenjsko obilje

Podporna skupina in šola za vse, ki si želijo spremeniti svoje življenje. V skupini si nudimo oporo, se spodbujamo in podpiramo v vsakem trenutku. Iz lastnih izkušenj vem, kako je pomembna podpora okolice, ko se soočaš sam s svojimi notranjimi preprekami in strahovi. Svoje izkušnje in znanje zato posredujem tebi, da boš na svoji preobrazbi imela varno zavetje in krog ljudi, ki ti bodo stali ob strani.

1x letno, deset mesečni program.

.jpg

Si želite

✔   ceniti sebe

  pozdraviti svojo bolečino

✔  imeti lepe odnose

  samozavesti

  postavljati zdrave meje

  uresničevati svoje cilje

Verjamete, da je lahko vaše življenje drugačno, kot ga živite sedaj? 

Preden nadaljujemo, je potrebno poiskati odgovore na spodnja vprašanja. da boste lažje našli področja, katera niso takšna, kot si jih vi želite.

Ali imate občutek:

  da ste pozabili nase?

  da drugi nenehno samo jemljejo vaš čas in energijo?

 da ne veste kdo ste in kam greste?

 da je vaše življenje izgubilo smisel?

  da je čas za spremembo?

Z odgovori na vprašanja, ste dobili vpogled v svojo situacijo, odnose in počutje.

Vsako področje, ki ni takšno, kot si ga želite, lahko spremenite.

Kaj je Razcvet duše?

Razcvet duše - šola za življenjsko obilje, je bila ustanovljena leta 2017 in je podporna skupina, za  vse, ki si želijo spremeniti svoje življenje. V skupini se pogovarjamo, učimo o sebi, spreminjamo vzorce, navade ter misli, poleg tega se soočamo z bolečino, odpuščamo, zdravimo notranjega otroka, meditiramo in stremimo k osebnem in duhovnem prebujanju..

Podporna skupina je nastala na podlagi lastnih izkušenj. Ko sem sama začela z delom na sebi (leta 2012) in spoznavanju, ter spreminjanju sebe, ob sebi nisem imela druge opore kakor moža.

S prijateljicami sem težko delila osebno zgodbo mojega življenja, ker nisem vedela, kako jo bodo sprejele. Kajti poleg tega, da sem bila v rejniški družini in kasneje v domu, polna bolečine in jeze na vse, kar se mi je v življenju zgodilo, s slabo samopodobo in notranjimi boji, je bilo lažje in bolj priročno igrati osebo, ki nima travm in slabih izkušenj, tako kot to počnejo osebe s katerimi se družiš. Ker ljudje neradi govorijo o svoji bolečini, mislih in občutkih, dobiš občutek, kot da si edina oseba, ki se slabo počuti in bojuje s seboj. Družba je žal narejena tako, da se notranjih konfliktov okolici ne kaže.

Skozi lastne izkušnje in svoje delo z ljudmi, sem spoznala, kako je pomembno, da se lahko ljudje družijo in izmenjujejo svoje zgodbe, kajti, ko slišite ali poveste zgodbo, ugotovite, da niste edini, ki v sebi skrivate bolečino, jezo, zamere, slabo samopodobo, občutek krivde....in vse postane vsaj malenkost lažje.

V teh letih sem ugotovila, da se za mnogimi osebami skrivajo žalostne in boleče zgodbe, ki jih nekatere ženske po mnogih letih prikrivanja prvič povedo v skupini. In takrat občutijo olajšanje, tečejo solze – solze sreče, da so lahko odložile težko breme, ki ga nosijo s seboj.

In v kolikor tudi ti čutiš in si želiš stopiti na pot sprememb, se nam pridruži.

Kaj boste na srečanjih pridobili?

vpogled v situacijo, ki se vam dogaja

rešili se vzorcev, ki vam ne služijo

razumeli vlogo ki jo igrate v življenju

odpustili preteklosti in zadihali

pritegnili v svoje življenje več obilja na vseh področjih

meditacije, angelske vpoglede...

seznanili in uporabljali najmočnejši zakon vesolja - Zakon privlačnosti

veliko praktičnih vaj

razumeli svoj partnerski odnos

ustvarili svoj notranji center moči

postavili se zase in znali reči NE

samozavest

spoznali svojo dušo in njen namen

znali negovati svojo energijo in si vzeti čas zase

znali kreirati svoje življenje brez občutka krivde

sprejeli sebe in ugotovili kako čudoviti ste

Si upate stopiti iz okvirjev in občutiti svojo svobodo, obilje in ljubezen, ki jo življenje ponuja?

Srečanja potekajo 2x mesečno preko Zooma.

BONUS:

vaje

mesečna posneta meditacija

mesečno osebno mentorstvo (30min)

Prispevek: 30€ / mesec

Sorodni tečaji

.jpg

So - čutna

Je šola namenjena ženskam.

Ustvarjanje in ohranjanje ženske energije je ključ do polnosti, izpolnjenosti in zadovoljstva. Biti svoja Boginja in se vrniti v svoj ženski čutni dom, se ponovno naučiti biti prvinska, pogumna, optimistična, močna...Nauči se zaživeti in živeti v polnosti.

.jpg

Vibracija obilja

Skozi štiri mesečno druženje, boste spoznali kako vzpostaviti vibracijo obilja. Pa naj bo to finančno obilje, obilje ljubezni, obilje časa...oziroma tisto obilje, ki ga v vašem življenju primanjkuje.

.png

Tečaj meditacije

Meditacija je naravno stanje človeka. Kako umiriti misli in dostopati do notranjega miru in povezave s seboj, prejemati informacije višjih svetov in se naučiti meditirati kjerkoli, ter dostopati do svojega templja miru kadarkoli. Vse to se na tečaju meditacije naučite.