top of page

Kaj in kdo je intuitivni medij?

Intuitivni medij je nekdo, ki ima sposobnost in znanje se povezati z energijami, ki so z našimi petimi čutili nezaznavne. Temu pravimo tudi šesti čut ali intuicija. Intuitivni medij zna razbrati sporočila, ki jih prejema preko vidnega, slušnega kanala, kot tudi preko občutenja in vedenja, ter ta prejeta sporočila zna pretvoriti v nam razumljivo vsebino in podatke. Intuitivni mediji komunicirajo z dušami in drugimi eteričnimi energijami. To lahko storijo in počnejo ko je njihova vibracija visoka.


Vsem tistim, ki si želijo komunicirati z drugo stranjo, pa tega ne zmorejo, se bojijo ali ne znajo, bo v takih primerih pomagal intuitivni medij. S svojimi veščinami zna mediji premostiti vrzel, ki je med našim in drugimi kraljestvi (energijskimi ravnmi). Ne glede na vzrok obiska medija, npr. ko morda iščete tolažbo, zaključek, slovo ali potrditev, da so vaši pokojni ljubljeni še vedno z vami, vam intuitivni medij, ki ima resnično sposobnost komunikacije z drugo stranjo, vedno postreže z informacijami, ki so preverljive in dokazljive. To se lahko nanaša na dogodke, besedne zveze, opis osebe ali razmišljanje o določeni situaciji/stvari, ki je v tem trenutku pomembna za vas. V kolikor duša želi pripovedovati o svojem življenju ali koncu, bodo informacije ki jih boste prejeli smiselne in dokazljive. Prav tako pa vam medij preda vsa sporočila, ki jih duša namenja vam.


Na medijstvu se lahko dogodi, da nekaterih odgovorov ne boste prejeli in sicer v primeru, ko o določeni temi ali vprašanjih duša ni pripravljena ali iz različnih razlogov ne želi govoriti.Kaj je dobro vedeti predno obiščete medija

Predno se odločite za obisk medija, je dobro, da ste vsaj prvo fazo žalovanja dali skozi - zato, ker boste tako lahko prejeta sporočila razumeli in sprejeli. Če na obisk pridete prezgodaj, se kaj hitro lahko dogodi, da sporočila začnete zavračati in vaša pričakovanja so lahko nerealna. Faze žalovanja (šok, jeza, zamera, občutek osamljenosti in nesmisel nadaljevanja življenja ipd...) lahko trajajo različno dolgo in v različnih zaporedjih. Zato, je resnično pomembno, da ste v dobri psihični pripravljenosti, saj boste na tak način od pogovora imeli največ.


S seboj na obisk medijstva lahko prinesete kakšen spomin na pokojnika (slika, ura, nakit ipd...), ki ga mediju po želji pokažete ali pač ne. Nekateri ljudje na tak način bolj zaznajo okolico, energijo in imajo občutek, da so bližje pokojnemu.


Pred obiskom si lahko napišete vprašanja, ki jih želite na obisku medija zastaviti in na katera želite prejeti odgovor.


Jaz na svojih srečanjih z klienti se dogovorim da lahko vprašanja zastavijo proti koncu srečanja, saj mnogokrat že med samim potekom medijstva dobijo odgovore. Vsak medij dela na svoj način, zato povprašajte osebo h kateri greste, na kakšen način dela in če je opcija da zastavite vprašanja in kdaj.Med branjem (medijstvom)


Ker gre pri medijstvu za nadnaravno, je dobro, da ste odprtega duha in uma. Najbolje je, da ste brez pričakovanj. kot sem že zgoraj omenila, vsak medij ima svoj način dela, tako da, če ste jih obiskali več ste verjetno to zaznali. Nekateri mediji radi delajo "na slepo" - kar pomeni, da o pokojniku ničesar ne poveste, ter sam razbere in interpretira sporočila. Spet drugi, delujejo na način, da postavljate neposredna vprašanja, ali pa želijo vedeti, s kom se želite povezati - ime potem napiše na list, kar uporabi kot priklic duše in vzpostavi povezavo, prav tako lahko na tak način vzpostavi stik s predmetom pokojne osebe.

Sporočila, ki jih medij posreduje so nežna, ljubeča in zdravilna. Sporočila bodo smiselna, v kolikor pa nečesa ne razumete ali pa se vam sporočilo ne zdi smiselno, je prav, da prosite za dodatno razlago.

Medijstvo je podobno pogovoru med stranko, dušo in medijem. Je čustveno, saj se prepletajo smeh, solze in olajšanje.

Nekateri mediji med obiskom uporabljajo tudi tarot karte, medtem ko se drugi zanašajo na duhovne vodnike.Kakšna je razlika med jasnovidcem in medijem?


Medij je tudi jasnovidec, saj lahko s svojimi sposobnostmi in veščinami komunicira in sprejema sporočila tistih, ki so prešli v druge dimenzije oziroma v duhovni svet. Medij je kanal za sporočila z druge strani.

Ni vsak jasnovidec medij. Jasnovidec ima vrsto ektrasenzoričnih veščin sposobnosti, ki mnogokrat ne vsebujejo komunikacijo s pokojnimi.


Kako izbrati pravega medija zase?


Predno se odločite za obisk medija, preglejte ponudbo. Med mnogimi ponudbami boste zaznali, kam vas vleče - oziroma, katera oseba vas pritegne. Vse prevečkrat se dogodi, da odidete k nekomu po priporočilu ali zaradi tega, ker je medij znan in od tam odidete razočarani. Tudi če je vaša prijateljica bila navdušena nad nekom, morda ta oseba ni prava za vas. Zato je toliko različnih mnenj o enem in istem človeku (mediju), kar pa ne pomeni, da je medij slab. Vsak posameznik je drugačen in potrebuje drugačno izkušnjo.

Zato, vedno poslušajte sebe, saj vas vaša intuicija vedno vodi v pravi smeri in prav tako vas bo pripeljala k pravemu mediju za vas.


Če vas zanima obisk medija, izvedite več o tem, kaj lahko izkusite/pričakujete na Medijskem obisku pri meni


61 views

Recent Posts

See All

Spoznavanje duhovnega sveta

by pika mia mežik

bottom of page