top of page

Ponovna povezava

Ponovna povezava je energijsko zdravljenje, ki deluje na vsa področja vašega življenja. Energije se ne usmerja na določeno težavo, kajti sama deluje na tisto področje, kjer potrebujete transformacijo oz. pomoč.

Leta 2012 sem spoznala to učinkovito metodo in prišla je ravno v pravem času. Kajti takrat sem sama doživljala spremembe in moja energija, miselnost in počutje so bili milo rečeno slabi. Po opravljeni Ponovni povezavi na začetku nisem prepoznala nekih večjih sprememb. Minilo je približno pol leta, ko sem se zavedala, kako se je v resnici moje življenje spremenilo. Nisem bila več depresivna, imela sem več energije, splošno počutje je super in tudi situacije, s katerimi sem se soočala, so se čudežno razpletle.

Leta 2013 sem se odločila, da naredim tečaj, zato ker sem želela pomagati osebi, ki je takrat zelo zbolela. Tako se je začela zgodba s Ponovno povezavo.

 

Meni je spremenila življenje in neizmerno sem vesela, da sem imela možnost spoznati moč energije, ki spreminja življenje.

.jpg

VRAČANJE V RAVNOVESJE S PONOVNO POVEZAVO

Ponovna povezava je celovit pristop, ki presega metode in tehnike. Je energijsko zdravljenje ki zajema vsa področja in tudi deluje na vseh področjih (mentalni, fizični, čustveni). Energija Univerzuma potuje tja, kjer je potrebna podpora ali zdravljenje...

.jpg

OSEBNA PONOVNA POVEZAVA

Osebna Ponovna povezava je kompleksen proces, s katerim se vnovič povežemo s popolnostjo Univerzuma in je oblika vračanja v ravnovesje. S pomočjo frekvenc se med procesom zgodi posebna povezava z Vesoljem, kot neko ultrazavedanje...

bottom of page