top of page

Pogovor z dušami

dogodki v živo

_edited.jpg

Individulano srečanje

Pogovor z vašimi najdražjimi traja 60 minut. Izbirate lahko med osebnim obiskom pri meni ali obiskom na vašem domu ali preko spleta.


Prikaži več

_edited.jpg
.jpg

Dogodek v živo

To je skupinski dogodek, kjer predajam sporočila vaših ljubljenih. Sporočila se mnogokrat dotaknejo tudi tistih, katerim niso direktno namenjena in tvori se ljubeča energija povezovanja.

Prikaži termin dogodka

.jpg
_edited_edited.jpg

Preko spleta

Večer preživet v objemu energij pokojnikov iz udobja svojega doma je prav posebno doživetje. Nobene razlike ni, če se srečamo v živo ali preko monitorja. Sporočila prihajajo ne glede na razdaljo.

Prikaži termin on line dogodkov

_edited_edited.jpg

Pogovor z dušami  oziroma sporočila z druge strani bodo predajale duše vaših najdražjih, namenjena so pa vsem tistim, ki si želite stopiti v stik s pokojno osebo.

 

Ob izgubi ljubljene osebe ostane boleča praznina, včasih tudi samoobtoževanje da zanj(o) niste storili dovolj. Včasih pa je  odhod  (smrt) prehiter ali nepričakovan in se zaradi tega niste uspeli posloviti od svojih ljubljenih. V takšnih primerih vam sporočila lahko pomagajo do zaključkov in čustvenega zdravljenja.

Ne glede na vse, pa tisti, ki smo ostali tukaj potrebujemo čas, da pozdravimo svojo bolečino. Pri tem nam je lahko v pomoč tudi glas iz druge strani.

 

Kako poteka dogodek?

Pogovor z dušami (medijstvo) je oblika pogovora, ki poteka v prijetnem sproščenem vzdušju, v objemu nežnih in ljubečih energij. Nekatere duše znajo biti neučakane in si želijo čimprej predati svoja sporočila in potrditi svojo prisotnost, spet druge pa znajo biti tihe in sramežljive. A, ne glede na vse, vse duše pridejo na vrsto in predajo tisto, kar je za vas bistveno in pomembno.

Duše pokojnih imajo vpogled v vsa časovna obdobja, tako nam lahko potrdijo svojo prisotnost iz svojega življenja, kot  tudi iz časa po svoji smrti. Koliko časa bo duša predajala sporočila, ni odvisno od mene, temveč od duše ki bo prisotna.

V kolikor se odločite za dogodek, pridite z ljubečimi nameni, brez pričakovanj, brez zahtev in z iskreno željo po komunikaciji z dušo preminule osebe.

Na dogodek se prijavite, če:

  • si želite vstopiti v stik s svojimi bližnjimi preminulimi

  • si želite zaključka in vedenja, da je s pokojnimi vse v redu

  • se želite posloviti od bližnjih preminulih (v nekaterih primerih se v fizični obliki ni mogoče - nenadna smrt)

  • dobiti potrditev in sporočila vaših bližnjih da so še z vami in da vas vodijo po vaši življenjski poti

 

Na dogodek se je potrebno prijaviti. Število mest je omejeno.

 

V primeru, da imate kakšno vprašanje ali potrebujete dodatne informacije, mi pišite na: info@loox-darovi-svetlobe.si

Pogovor z dušami

Spletni dogodek, kjer sporočila vaših pokojnikov predaja Pika Mia Mežik. Prva sporočila je začela predajati 2018 leta, najprej domačim in prijateljem, kasneje pa tudi strankam.

Vsak dogodek je poseben, unikaten, čustven in zdravilen. Na dogodkih se prepletajo solze in smeh, saj spoznanje, da pokojniki še vedno sodelujejo v našem življenju na svoj duhovni način in poznajo mnoge stvari in dogodke, ki so se dogodili po njihovem odhodu, daje vedeti, da nismo ostali sami.

In ravno njihova sporočila nosijo zdravljenje za naša strta srca.

Ker vas mnogo prihaja iz različnih delov Slovenije in težje pridete v Ljubljano, je sedaj na voljo mesečno on-line srečanje, kjer se bomo družili in prisluhnili sporočilom z druge strani - vaših najdražjih.

Skupina je včasih bolj drugič manj polna. Vedno pa se dogodi, da prikliče ljudi s podobno izkušnjo. Tako da marsikatero sporočilo, ki je namenjeno drugemu, lahko velja tudi za vas. 

.jpeg
.jpg

Pogosta vprašanja

Kdo se lahko udeleži dogodka? Vsi, ki so starejši od 18 let. V primeru, da se dogodka želi udeležiti mladoletna oseba, potrebuje spremstvo odraslega.

Kako se udeležim dogodka? Za udeležbo na dogodku potrebujete mobitel, ali tablico, ali računalnik in internetno povezavo.

Kako dobim dostop do dogodka? Ko izberete termin (datum in čas), boste usmerjeni v spletno trgovino, kjer izbrano storitev/dogodek kupite. Na voljo imate plačilo preko bančne kartice, paypal-a ali predračuna (UPN). Pred samo izvedbo dogodka poravnajte znesek nakupa. Dan pred načrtovanim dogodkom boste na svoj e-mail naslov (tistega, ki ste ga naveli ob nakupu) prejeli povezavo do internetnega dogodka. V kolikor zneska nakupa niste poravnali pravočasno, ne boste prejeli povezave. V tem primeru (v kolikor je znesek poravnan) se udeležite naslednjega internetnega srečanja.

Ali se mi na dogodku lahko pridružijo družinski člani ali prijatelji? Seveda, lahko. Vaši sorodniki ali prijatelji lahko prisustvujejo dogodku če uporabljate isti računalnik/tablico/telefon.

Kaj lahko pričakujem na dogodku? Prejeli boste enako izkušnjo kot na srečanju v živo na fizični lokaciji. Ves dogodek se bo odvijal preko vašega zaslona, v udobju vašega doma.

Kako naj vem, da bodo sporočila v skupinskem branju ki jih predajate namenjena meni? Pri medijstvu boste prepoznali sporočila pokojne osebe, saj so zelo natančna in unikatna. Vedeli boste, kdo se je oglasil, v nekaterih primerih se duša predstavi tudi z imenom, drugače pa podajo duše informacije o sebi, ki jih vi poznate.

Na kakšen način se je potrebno pripraviti na srečanje/reading? Za srečanje ne potrebujete posebnih priprav. V kolikor želite, lahko naredite seznam vprašanj na katera želite prejeti odgovore. Če čutite, da bi s seboj imeli kakšen predmet, ali sliko pokojnika, je vzemite s seboj.

Ali lahko srečanje posnamem? Seveda lahko. Saj mnogokrat informacije ki jih prejmete dobijo svoj smisel šele čez čas.

Imate dodatna vprašanja? V kolikor imate dodatna vprašanja ali potrebujete dodadatne informacije, jih prosim posredujte na e.mail: info@loox-darovi-svetlobe.

bottom of page