top of page

Intuitivni večeri s Piko

izkustveno doživetje

Intuicija, magija, mistika....nevidne, a mogočne sile energije, ki so že od pradavnine ovite v tančice skrivnosti.

Čaka te:

  • Interpretacija tvojih intuitivnih doživetij

  • kanalizirano sporočilo

  • vodena meditacija

  • magični obred 

.jpg

Intuitivni večeri s Piko

ženski krog

Ena največjih prednosti te podporne skupine in drugih podobnih je v tem, da ženskam pomaga spoznati, da niso same, da imajo tudi drugi ljudje podobne težave in borbe

 

To spoznanje je pogosto veliko olajšanje za nekoga, ki se je morda celo življenje spraševal, ali je v svojih in občutkih mislih sam/a.

Kaj je intuicija je vprašanje, na katerega vam bodo številni strokovnjaki odgovorili čisto drugače, celo nasprotujoče.
.
Zelo razširjeno je mnenje, ki sledi Jungovi teoriji (1), da intuicija prihaja iz nezavednega dela, da je glas notranjosti, ki mu je dobro prisluhniti v vsaki situaciji.
.
Spet druga teorija pravi, da intuicija izhaja iz desne polovice možganov (2), ki ima sposobnost fleksibilnega razmišljanja, tako imenovanega intuitivnega reševanja problemov, ustvarjalnosti in odločitev, ki temeljijo na notranjih vrednotah, občutljivosti in sočutju do sveta, do vsega, kar je v okolju.
.
V sedanjosti je najbolj pogost opis, da je intuicija glas Duše, ki ji je potrebno slediti, malo govora pa je o tem, kako jo prepoznati in razlikovati od vseh drugih notranjih glasov, ki vas vabijo v skušnjavo, da pozabite nase in na svoje življenje v Svetlobi.
.
.

Vsebina bloga [Pokaži]

Kako ločiti zrno od plevel v poplavi intuitivnih sporočil?

.

.

V več kot 30 letih sem zaradi neobičajnih življenjskih okoliščin prejela neverjetno število “intuitivnih” nasvetov. Od teh sem jih vsaj 80 odstotkov prejela zato, ker je dotičnim ljudem “intuicija” narekovala, da mi “morajo” predati sporočila in odgovore, na katere nisem nikoli postavila vprašanja.
.
Posledice teh sporočil so pri meni še danes vidne:

.

  • razvila sem precejšnjo nepotrpežljivost do intuitivnih sporočil, za katere ne prosim,

  • zavedla sem se vseh svojih “nujnih sporočil”, ki sem jih trosila naokoli brez vprašanj in jih opustila.
    .

Tako sem pri svojih 22 letih sklenila dogovor, da če kdo potrebuje energijsko sporočilo, ki ga z intuicijo in drugimi znanji poberem iz energij, naj me vpraša. Tako ne bom “silila” sporočila v njihovo življenje in se vmešavala brez potrebe. (To je veljalo tudi za sorodnike, prijatelje in znance.)
.
Takrat se nisem zavedala, kako močan dogovor sem sklenila. Tudi se nisem spraševala, kaj je intuicija in kako deluje pri meni. Mi je bilo pa že takrat jasno, da je nujno, da sem ves čas povezana s Svetlobo in da to niso igre, temveč za tem stojijo Mojstri Karme, ki točno vedo, kdo nosi odgovornost za jasnost in čistost sporočil.

bottom of page