top of page

čet., 25. jan.

|

Ljubljana

Pogovor z dušami

Sporočila z druge strani

Registracija je zaprta
Ogled drugih dogodkov

Ura in lokacija

25. jan. 2024, 19:00 – 21:00

Ljubljana, Ljubljana, Slovenija

O dogodku

Pogovor z dušami  oziroma sporočila z druge strani bodo predajale duše vaših najdražjih, namenjena so pa vsem tistim, ki si želite stopiti v stik s pokojno osebo.

Ob izgubi ljubljene osebe ostane boleča praznina, včasih tudi samoobtoževanje da zanj(o) niste storili dovolj. Včasih pa je  odhod  (smrt) prehiter ali nepričakovan in se zaradi tega niste uspeli posloviti od svojih ljubljenih. V takšnih primerih vam sporočila lahko pomagajo do zaključkov in čustvenega zdravljenja.

Ne glede na vse, pa tisti, ki smo ostali tukaj potrebujemo čas, da pozdravimo svojo bolečino. Pri tem nam je lahko v pomoč tudi glas iz druge strani.

Kako poteka dogodek?

Pogovor z dušami (medijstvo) je oblika pogovora, ki poteka v prijetnem sproščenem vzdušju, v objemu nežnih in ljubečih energij. Nekatere duše znajo biti neučakane in si želijo čimprej predati svoja sporočila in potrditi svojo prisotnost, spet druge pa znajo biti tihe in sramežljive. A, ne glede na vse, vse duše pridejo na vrsto in predajo tisto, kar je za vas bistveno in pomembno.

Duše pokojnih imajo vpogled v vsa časovna obdobja, tako nam lahko potrdijo svojo prisotnost iz svojega življenja, kot  tudi iz časa po svoji smrti. Koliko časa bo duša predajala sporočila, ni odvisno od mene, temveč od duše ki bo prisotna.

V kolikor se odločite za dogodek, pridite z ljubečimi nameni, brez pričakovanj, brez zahtev in z iskreno željo po komunikaciji z dušo preminule osebe.

Na dogodek se prijavite, če:

  • si želite vstopiti v stik s svojimi bližnjimi preminulimi
  • si želite zaključka in vedenja, da je s pokojnimi vse v redu
  • se želite posloviti od bližnjih preminulih (v nekaterih primerih se v fizični obliki ni mogoče - nenadna smrt)
  • dobiti potrditev in sporočila vaših bližnjih da so še z vami in da vas vodijo po vaši življenjski poti

Na dogodek se je potrebno prijaviti. Število mest je omejeno.

V primeru, da imate kakšno vprašanje ali potrebujete dodatne informacije, mi pišite na: info@loox-darovi-svetlobe.si

Cena: 35,00 eur

Nakup v spletni trgovini

Deli ta dogodek

bottom of page