top of page

pet., 04. nov.

|

Egipt

Mistični Egipt - potovanje

Potovanje, ki vas bo popeljalo v preteklost

Registration is closed
See other events
Mistični Egipt - potovanje
Mistični Egipt - potovanje

Ura in lokacija

04. nov. 2022, 19:00 – 16. nov. 2022, 19:00

Egipt, Egipt

O dogodku

Egipt je neizčrpna priložnost za doživetje izrazitih kontrastov med življenjem (Nilom) in smrtjo (puščava), med tradicijo in sodobnostjo, med turističnim in ne turističnim, med zgornjim nubijskim in spodnjim egipčanskim,…

***

Na to pot bomo odšli skupaj s Piko Mio Mežik – ustanoviteljico Templja za osebno in duhovno rast »Loox – darovi svetlobe«, NLP Praktik, voditeljico meditacij, izvajalko Ponovne povezave ter odlično izvajalko Intuitivnega svetovanja (reading).

***

Pika bo z nami ves čas potovanja. Že na samem začetku potovanja nas bo s krajšo meditacijo razbremenila in povezala z zdravilnimi energijami ter s starodavnimi božanstvi. Skozi zgodovino so bili namreč naši predniki na Zemlji močno povezani med seboj in s skupnostjo v kateri so prebivali. Poznali so ritem narave, opazovali vesolje in okolico ter zaznali spremembe očem nevidne. Častili so božanstva in preko njih črpali moč, navdih in skali znamenja ter odgovore. In to nas bo Pika Mia skušala naučiti. Skozi meditativno in turistično popotovanje bomo prisluhnili namigom in sporočilom, ki nam bodo nosila odgovore na najgloblja vprašanja.

Pika Mika nam bo skozi vaje in predavanje predstavila intuicijo ter nam podala odgovore na to kako jo prepoznamo, kako ji prisluhnemo in kako si lahko z njo pomagamo v vsakdanjem življenju.

Ob turističnim popotovanju in spoznavanju bogate zgodovine Egipta nas bo Pika Mia naučila odstranjevanja eterični vezi vsega česar ne potrebujemo več in kar nam črpa energijo. Odstranili bomo navezave, okrepili svojo energijo in postavili ščit, ki nas bo v prihodnje varoval. Rezanje eteričnih vezi bo neprecenljivo izkustveno doživetje. Iz Egipta se bomo vrnili lahkotni in brez odvečnih vezi, ki nas ohranjajo, a žal ne koristijo več.

***

Sporočila in informacije kot globlji uvid so Pikina veličina in jih bomo na potovanju vključili v program poleg vseh ostalih izkustvenih delavnic in meditacij.

***

Vse informacije o potovanju dobite na spodnji povezavi:

PROGRAM POTOVANJA, CENA, PRIJAVA

Deli ta dogodek

bottom of page