top of page

pet., 04. okt.

|

Bosna in Hercegovina

MISTERIJ KAMNITIH KROGEL IN PIRAMID S PIKO MIO MEŽIK

Potovanje po Bosni in Hercegovini z duhovno noto

Registration is Closed
See other events
MISTERIJ KAMNITIH KROGEL IN PIRAMID S PIKO MIO MEŽIK
MISTERIJ KAMNITIH KROGEL IN PIRAMID S PIKO MIO MEŽIK

Ura in lokacija

04. okt. 2019, 05:00 – 07. okt. 2019, 00:00

Bosna in Hercegovina, Bosna in Hercegovina potovanje

O dogodku

Obisk Bosne in Hercegovine me vedno preseneti. Vsakič je nekaj drugače, neponovljivo. Obisk energetskih krajev je vedno  izkušnja sama zase, vsakič drugačna, globoka in zdravilna. Kot bi se prestavil v neko drugo dimenzijo in napolnil z neizmerno energijo kraja.

In tako je tudi z mojimi potovanji. Ker vem, da so te izkušnje nekaj lepega, mogočnega in neopisivega, sem se za pomoč in organizacijo obrnila na Turistično agencijo AŽ, kjer smo s sodelovanjem pripravili program, ki vsebuje veliko ogledov in doživetij Bosne, energetskih krajev in kulinaričnega razvajanja z ustrežljivimi in prijaznimi domačini.

Foto utrinke si lahko ogledate...klikni TUKAJ

Informacije o programu in prijava...klikni TUKAJ

Zgodaj v jutranjih urah se bomo podali na pot proti Zavidovičem, kjer bomo obiskali misteriozne kamnite kugle, ki očarajo s svojo velikostjo in energijsko frekvenco. Na tem magičnem kraju bomo imeli tudi meditacijo in čas za sprehod med kamnitimi kroglami. 

Svoje potovanje bomo nadaljevali naprej v kraj Visoko, kjer se bomo ustavili v tunelih Ravne in se v zdravilnih tunelih regenerirali, imeli meditacijo in raziskovali Magični gozd, ki se nahaja poleg tunelov. 

Sledi obisk piramide Sonca.

Po Nočitvi in zajtrku se bomo podali na rsziskovaje Sarajeva in obvezni postanek na vedno živahni in zanimivi Baščaršiji. Tukaj bomo imeli čas za raziskovanje trgovinic, pitje prave bosanske kave, pokušanje dobrot (baklava, čevapi, dobrote izpod sača...).

Pot nas bo vodila ob reki Neretvi vse do Mostarja, kjer si bomo ogledali mesto, se sprehodili po  »kojundžiluku«, prečkali kamniti most, s katerega uprizarjajo vratolomne skoke.

V poznih popoldanskih urah prispemo v Međugorje, romarsko središče, ki je poznano po neštetih čudežnih ozdravitvah. Čas bo za raziskovanje in obisk sakralnih spomenikov.

Po zajtrku bomo imeli meditacijo in kdor bo želel, se bo lahko povzpel na Brdo ukazanja. 

Sledi vožnja proti morju.

Po večerji v obmorskem kraju,na Makarski rivieri sledijo intuitivna Sporočila Duše.

Nalednji dan bo prosto za sprehode in raziskovanje. Ob dogovorjeni uri se bomo odpravili proti domu, s postankom v Zadru in obisku Morskih orgel.

Rok za prijavo: 16.9.2019

Datum odhoda:  4.10.2019

Trajanje: 4 dni

manjša skupina

Cena: 

340,00 EUR /oseba

Organizator:

AŽ- SVETOVNA POTOVANJA d.o.o”

Telefon:

00386 41 726 449

Email:

turizem@az-sp.si

Zanima me program, klikni TUKAJ

Za vse informacije lahko pišete na mail:

info@loox-darovi-svetlobe.si

ali pokličete

 GSM: 031 009 705

Deli ta dogodek

bottom of page