top of page

S.O.U.L.

ženski krog

Ena največjih prednosti te podporne skupine in drugih podobnih je v tem, da ženskam pomaga spoznati, da niso same, da imajo tudi drugi ljudje podobne težave in borbe.

 

To spoznanje je pogosto veliko olajšanje za nekoga, ki se je morda celo življenje spraševal, ali je v svojih mislih občutkih mislih sam/a.

.jpg

Sprejemanje
Opolnomočenje
Upanje
Ljubezen

"Sveti prostor, ki ga delimo brez sramu ali strahu, prostor, kjer lahko delimo svoje najgloblje  najtemnejše skrivnosti in jih bomo sprejeli z ljubeznijo in empatijo."

- Viola Davis -

Spletno članstvo za Ljubeče in Pogumne ženske

z  namenom si tu

Biti med ljudmi, ki imajo podobne izkušnje in situacije, ustvarja čustveno indentifikacijo, ki pripomore k pospešitvi razumevanja in ustvarjanja sprememb. Med samimi pogovori in deljenimi izkušnjami to ustvarja in daje neprecenljivo darilo upanja, opolnomočenja s sprejemanjem in odpira vrata ljubezni tako do sebe, kot do drugih.

​S podporno skupino lahko ženske dobimo zdravilno podporo drugih žensk, kar je MOČNA sila. Sposobnost, da se odpremo brez strahu pred obsojanjem, nam omogoča, da začnemo proces zdravljenja.

Ker so odnosi ključna tema v življenju se pogosto soočamo s postavljanjem zdravih meja, z razumevanjem odnosa, čustvenimi ranami in sprejemanjem sebe. Mnogokrat ženske obupamo nad seboj, ker mislimo ali pa smo naučene, da je potrebno potrpeti, se ukloniti in da nismo dovolj vredne in dobre.

Komu je namenjena S.O.U.L. skupina ?

Namenjena je ženskam, ki:

 • želite narediti spremembo v življenju, a ob tem čutite strah in negotovost

 • želite najti notranji mir in znati prisluhniti sebi

 • želite izpustiti jezo in zamere iz svojega življenja, ter razumeti okoliščine, zakaj so le te nastale

 • želite pozdraviti svojega ranjenega notranjega otroka, ter prebuditi pogum in moč v sebi

 • želite najti varen prostor in podporo žensk pri vaši osebnostni in duhovni rasti

 • želite prisluhniti svoji intuiciji in srcu

 • želite postati najboljša verzija sebe

Ne postaneš to, kar si želiš,

postaneš tisto, v kar verjameš.

Oprah Winfrey

To je eden mojih najljubših citatov, ki opisuje točno to, kar bi se ljudje že zdavnaj morali naučiti. A so nas skozi življenje učili drugače. 

Verjeti vase, zaupati svojim odločitvam in sposobnostim je vrlina, ki je tako naravna, a smo jo tekom let izgubili zaradi tistih, ki niso zaupali samim sebi in so to na nas s svojimi besedami in dejanji prenesli. Prepričali so nas, da nismo vredni.

Med iskalci same sebe sem bila tudi jaz. Izgubljena, nevredna, zmedena...na dnu. In ta temni in globoki padec me je popeljal k preobrazbi življenja. To je bil klic duše, ki si je žela na svobodo in svetlobo. Soočala sem se s svojimi strahovi, prepričanji, dvomi in smislom življenja. Iskala, se izobraževala in našla pot nazaj k sebi. 

S teboj bom delila svoje znanje in izkušnje (ni jih malo), te podpirala in bodrila v tvoji nameri, kajti vem da TI ZMOREŠ narediti spremembo pri sebi.

.png

Ženski krog je varen prostor kjer bomo skozi različne teme in zgodbe spoznavale, odkrivale in spreminjale SEBE. Preko druženj  boš dobila energijo in potreben zagon da se premakneš v smer, v katero si morda sedaj še ne upaš iti, saj boš vedela, da ti ob strani stojimo me in te podpiramo na vsakem tvojem koraku. 

Kaj lahko pričakuješ v ženskem krogu?

 •  različne tematike na temo odnosov, samospoštovanja, ljubezni do sebi

-pogovore 

 • izkušnje udeleženk

 • s teboj bom delila znanje in izkušnje, ki sem jih osvojila in s tem  spremenila svoje življenje (mojo zgodbo lahko prebereš TUKAJ)

 • podporo 

 •  vaje, ki ti bodo v pomoč v kritičnih trenutnih

 • meditacije, za večjo jasnost in pretočnost

 • včasih pa te bom pocrkljala z intuitivnim vpogledom, ki bo namenjen osebno tebi

Teme se bodo prilagaje skupini.

Ženski krog bo potekal preko spleta (aplikacija ZOOM).

PRVA SREDA V MESECU: Predavanja ob 20h (60 min)

DRUGA SREDA VMESECU: Meditacij ob 20h (45 min)

TRETJA SREDA VMESECU: Skupinski intuitivni vpogledi ob 19h (60 min)

ČETRTA SREDA V MESECU: Vprašanja in odgovori ob 19h (60 min)

TRIMESEČNO ČLANSTVO

3x predavanje na temo meseca - 60 min

3x meditacija v živo - 45 min

3x srečanja v živo - vprašanja in odgovori - 60 min

3x intuitivni reading 60 min

BONUS:

3x japonski lifting ali energijske vaje 60 - 90 min

CENA: 99,00 eur

POLLETNO ČLANSTVO

oktober - marec

6x predavanje na temo meseca - 60 min

6x meditacija v živo - 45 min

6x srečanja v živo - vprašanja in odgovori - 60 min

6x skupinski intuitivni reading 60 min

BONUS:

6x japonski lifting ali energijske vaje 60 - 90 min

1x osebni intuitivni reading (1:1) 30 min

CENA: 180,00 eur

ENOMESEČNI OBISK

1x predavanje na temo meseca - 60 min

1x meditacija v živo - 45 min

1x srečanja v živo - vprašanja in odgovori - 60 min

1x intuitivni reading 60 min

CENA: 42,00 eur

.jpg

Pogosta vprašanja

Kdo se lahko udeleži dogodka? Vsi, ki so starejši od 18 let. V primeru, da se dogodka želi udeležiti mladoletna oseba, potrebuje spremstvo odraslega.

Kako se udeležim dogodka? Za udeležbo na dogodku potrebujete mobitel, ali tablico, ali računalnik in internetno povezavo.

Kako dobim dostop do dogodka? Ko izberete termin (datum in čas), boste usmerjeni v spletno trgovino, kjer izbrano storitev/dogodek kupite. Na voljo imate plačilo preko bančne kartice, paypal-a ali predračuna (UPN). Pred samo izvedbo dogodka poravnajte znesek nakupa. Dan pred načrtovanim dogodkom boste na svoj e-mail naslov (tistega, ki ste ga naveli ob nakupu) prejeli povezavo do internetnega dogodka. V kolikor zneska nakupa niste poravnali pravočasno, ne boste prejeli povezave. V tem primeru (v kolikor je znesek poravnan) se udeležite naslednjega internetnega srečanja.

Ali se mi na dogodku lahko pridružijo družinski člani ali prijatelji? Seveda, lahko. Vaši sorodniki ali prijatelji lahko prisustvujejo dogodku če uporabljate isti računalnik/tablico/telefon.

Kaj lahko pričakujem na dogodku? Prejeli boste enako izkušnjo kot na srečanju v živo na fizični lokaciji. Ves dogodek se bo odvijal preko vašega zaslona, v udobju vašega doma.

Kako naj vem, da bodo sporočila v skupinskem branju ki jih predajate namenjena meni? Pri medijstvu boste prepoznali sporočila pokojne osebe, saj so zelo natančna in unikatna. Vedeli boste, kdo se je oglasil, v nekaterih primerih se duša predstavi tudi z imenom, drugače pa podajo duše informacije o sebi, ki jih vi poznate.

Na kakšen način se je potrebno pripraviti na srečanje/reading? Za srečanje ne potrebujete posebnih priprav. V kolikor želite, lahko naredite seznam vprašanj na katera želite prejeti odgovore. Če čutite, da bi s seboj imeli kakšen predmet, ali sliko pokojnika, je vzemite s seboj.

Ali lahko srečanje posnamem? Seveda lahko. Saj mnogokrat informacije ki jih prejmete dobijo svoj smisel šele čez čas.

Imate dodatna vprašanja? V kolikor imate dodatna vprašanja ali potrebujete dodadatne informacije, jih prosim posredujte na e.mail: info@loox-darovi-svetlobe.

bottom of page