top of page

Reconnective Healing®

VRAČANJE V RAVNOVESJE S PONOVNO POVEZAVO

855ac6_33484fb1ebc94669a85e62815f342422.

Pri zdravljenju s ponovno povezavo ne gre za usmerjanje energije v določen predel telesa, ampak za odpiranje vsem možnostim, izmed katerih se izrazi tista, ki je za posameznika v danem trenutku najbolj primerna in potrebna.

 Pri tem izvajalec Ponovne povezave deluje kot katalizator in le vzpostavi povezavo med omenjenimi frekvencami in klientom. Izvajalec Ponovne povezave ni zdravnik, niti zdravitelji. Ne postavlja diagnoze, ne obravnava simptomov oziroma točno določenih problemov. Izkušnje celo kažejo, da manj, kot veš o težavah, ki jih klient ima, bolje je.

Proces deluje večplastno ter nas vrača v naravno ravnovesje. Podpre nas tam, kjer je za nas najbolj primerno in na način, ki je v naše največje dobro.

Zdravljenje je primerno za vsakogar, tudi za otroke. Zdravljenje, ki se sproži s ponovno povezavo, je takšno, da je primerno za določeno osebo v danem trenutku. Človek se na čustveni, telesni, duhovni in mentalni ravni ves čas razvija, in če je primerno, da se določena omejitev na eni od teh ravni umakne, se bo to zgodilo. Če vas na primer boli želodec in pridete na zdravljenje s ponovno povezavo, se lahko zgodi, da boste odšli brez bolečin, ni pa nujno. Frekvence človeka namreč gledajo celovito, iz širše perspektive, in mogoče je na čustveni ravni nekaj primernejše, da se odstrani. Ko se odstranijo določene omejitve, človek vidi druge stvari, kot jih je bil prej pripravljen videti. Lahko pride do odstranitve omejitve takoj, lahko v poznejšem obdobju, lahko pa do odstranitve ne pride.

.jpg

Ponovna povezava je celovit pristop, ki presega metode in tehnike. 

Kako poteka srečanje?

Na prvem srečanju vas bom prosila, da izpolnite vprašalnik z osebnimi podatki. Primerna je obleka, v kateri se udobno počutite. V času srečanja boste sezuti ležali na hrbtu na masažni mizi. Pred srečanjem se izogibajte nanašanju močnih dišav, parfumov ali eteričnih olj. Uporabljajte deodorante z manj vonja. Nakita, ur, pasov ni potrebno odstranjevati. V času srečanja vas bom prosila, da sprostite telo in zaprete oči. Ne priporočam, da takrat ko ležite na mizi meditirate, molite ali se osredotočate na določen rezultat oz. karkoli »pomagate« pri zdravljenju. Bodite odprti in radovedni za vašo novo življenjsko izkušnjo.

Znanstveniki v svojih laboratorijih ugotavljajo, da frekvenc ponovne povezave ne zaustavi nobena ovira, delujejo ne da bi bilo treba v to verjeti. Njihovo vedenje še najbolje opisujejo načela kvantne fizike in teorije strun. Zanimivo je, da moč frekvenc z razdaljo ne pada, temveč narašča. Zato poteka zdravljenje s ponovno povezavo brez dotika in ima povsem enake učinke, če ga izvajamo individualno v enem prostoru ali pa na daljavo. Ker deluje na vse žive organizme ga uporabljamo tudi pri zdravljenju živali.

 

Povzeto po: dr. Pearl Eric, Ponovno povezani: Zdravi druge, zdravi sebe, Ljubljana, Karantanija¸2010

Trajanje: 45 minut

Potek:  terapija traja 30 min in sledi 15min  pogovor. Po uvodnih treh zdravljenjih, lahko zdravljenje ponovimo čez 3 ali 6 mesecev.

Prispevek: 60eur

Priporočeni so trije obiski.

bottom of page