Vpogled v tarot/ciganske karte

Vpogled v karte (vedeževanje) je postopek, kjer se s pomočjo tarot/ciganskih kart pogledajo situacije in možni izzidi. Karte vam razkrivajo odgovore na vaša vprašanja.

.jpg

Kaj je vedeževanje?

Vedeževanje je postopek, kjer se napovedujejo dogodki, ki se bodo zgodili  v prihodnosti s pomočjo tarot kart, ciganskih kart, igralnih kart... Prav tako karte razkrivajo preteklost in sedanjost, okoliščine in odnose, ki vplivajo na vas. 

Vedeževanje je v prvi vrsti svetovanje in odgovori so le oporna točka, da v dani situaciji prepoznate svoje delovanje in odkrijete tiste vidike, ki jih je potrebno opustiti ali preobraziti

Že od nekdaj se ljudje sprašujejo, v kolikšni meri lahko na usodo vplivajo sami in v kolikšni meri jo oblikujejo višje nevidne sile. S tem se je oblikovalo različnih tehnik napovedovanja prihodnosti (kartomancija -branje kart,  branje run, astrologija - preučevanje položajev in gibanje nebeških teles, geomancija - branje narisanih znakov na zemlji ali pesku, hiromancija - branje črt na dlani, kristalomancija - metoda napovedovanja prihodnosti s pomočjo kristalov, taseografija - branje iz kavne usedline ali lističev čaja, numerologija - predvidevanje usode s pomočjo simbolike številk)... Vse te tehnike so svoj izvor dobile s starodavnimi obredi, amuleti, razbiranjem znamenj, opazovanjem narave in živali, zvezd, planetov, mrkov.... Vse znanje se je takrat  prenašalo od ust do ust in ni bilo dostopno širši javnosti.

Ko se je razvil tisk in povečala pismenost, so se starodavnih znanj lahko učili tudi drugi. S tem se je vedeževanje razširilo na širšo populacijo in se še vedno razvija naprej.

Ciganske in tarot karte vam podajo odgovore na vsa vaša vprašanja:

  • o situacijah v katerih ste se znašli in jih je potrebno urediti

  • o izzivih, ki se vam pojavljajo v življenju

  • o partnerskih odnosih

  • o vprašanjih glede materialnih dobrin

  • o službi in karieri

  • o srčnih željah ...

In še o marsičem. Vi postavite vprašanje - in one vam bodo podale odgovor.

 

Trajanje 30 minut - cena 45,00 eur

Trajanje: 60 minut​ - cena: 80,00 eur​

Vedeževanje poteka preko interneta (skyp, zoom, messenger...)

Po rezervaciji termina in vplačilu, vam pošljemo dostop do povezave dogovorjene storitve.

Hitri vpogledi po e-pošti

  • Ljubezenski vpogled in odnosi (splošen vpliv in 1 ključno vprašanje) - cena: 30,00 eur

  • Poslovna odločitev (splošen vpliv in 1 ključno vprašanje) - cena: 30,00 eur

  • S.O.S (3 vprašanja) - cena: 40,00 eur