19.6. - 25.6.2022 Tedenski transformacijski oddih v Istri s Piko

.jpg

Istra je lepotica, ki očara na prvi pogled. Prava ljubezen pa se razvije, ko odkrijemo njene lepote, njeno srce in dušo. Je dežela z bogato tradicijo, s sončnimi vinogradi in rdečo zemljo ter modrino morja. Vonj po rožmarinu, kamniti »kažuni«, mesteca zgrajena v beneškem slogu, Istrska kuhinja, odlična vina in območje bogato s pozitivno zemeljsko energijo, nas ne bodo pustili ravnodušne.

Tu potekajo Zmajeve brazde in Zmajeve črte – zemeljski meridiani, zato nas naj ne čudi, če se tu počutimo lahkotnejše, polni energije, sproščeni in ustvarjalni.

.jpg
.jpg

KOMU JE ODDIH NAMENJEN?

Vsakomur, ki si želi bolje spoznati sebe in ima pustolovski duh po odkrivanju in spoznavanju kraja. 

Neponovljiv oddih, kjer se bomo v dopoldanskih urah se izbrani tematiki in vajam osebnostne in duhovne rasti, popoldne pa preživeli v odkrivanju in pohajkovanju po okolici. Obiskali bomo naravno znamenitost s kapniki in človeško ribico – jamo Baredine, imeli degustacijo vina in pršuta, iskali tartufe, obiskali mesto umetnikov, se popeljali z ladjico in raziskovali zmajeve črte.

Nastanjeni bomo v vili z bazenom, zato bo skupina manjša. 

OKVIRNA VSEBINA PROGRAMA 

Na spodnji povezavi, ki te vodi na spletno stran agencije AŽ celostna potovanja, najdeš vse o ceni, programu, ter plačilnih pogojih.  Za več informacij klikni KLIKNI –   TUKAJ!

PRIJAVA: 

“AŽ- SVETOVNA POTOVANJA d.o.o”

Spletna stran: https://celostna-potovanja.si/tour/transformacijski-oddih-v-istri-s-piko-mio-mezik/

Telefon: 00386 41 726 449

Email: turizem@az-sp.si

AKTUALNO!!! TEDENSKI TRANSFORMACIJSKI ODDIH

Prikaži
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube