Skozi šest mesečno druženje, boste spoznali kako vzpostaviti vibracijo obilja. Pa naj bo to finančno obilje, obilje ljubezni, obilje časa...oziroma tisto obilje, ki ga v vašem življenju primanjkuje.

Razcvet duše

šola za življenjsko obilje

Podporna skupina in šola za vse, ki si želijo spremeniti svoje življenje. V skupini si nudimo oporo, se spodbujamo in podpiramo v vsakem trenutku. Iz lastnih izkušenj vem, kako je pomembna podpora okolice, ko se soočaš sam s svojimi notranjimi preprekami in strahovi. Svoje izkušnje in znanje zato posredujem tebi, da boš na svoji preobrazbi imela varno zavetje in krog ljudi, ki ti bodo stali ob strani.

1x letno, sedem mesečni program.

_edited_edited.jpg
.jpg

So - čutna

šola za ženske

Vsaka ženska naj bi se v svoji vlogi počutila močno, samozavestno, ustvarjalno, ljubeče in posebno.

Vse to lahko dosežeš, v kolikor poznaš sebe, se ceniš in spoštuješ, ter postaneš ljubeča do sebe.

V šoli bomo zgradili trdne temelje zaupanja vase, moči, samospoštovanja, lastne vrednosti... ki ti bodo služili  v vsakdanjem življenju in situaciji.

Le 1x letno se odvija pet mesečni tečaj.

Vibracija obilja

tečaj - moč podzavesti

Štirimesečni tečaj odkrivanja podzavestnih vzorcev in prepričanj, ki jih uporabljate v vsakdanjem življenju. Z ozaveščanjem in odkrivanjem le teh, boste lahko naredili spremembe in obrnili svoje življenje v smer, v katero želite iti.

Ste pripravljeni na spremembe?

Ste pripravljeni vložiti svoj čas in trud, za dosego svojega cilja?

V kolikor je odgovor pritrdilen in odločitev sprejeta, vabljeni na pot odkrivanja lastnih zmožnosti in neodkritih potencialov. 

_edited.jpg

AKTUALNO!!! TEDENSKI TRANSFORMACIJSKI ODDIH

Prikaži
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube