TAROT VPOGLED

 

3.6. - 10.6.2019

Teden ki prihaja prinaša kar nekaj sprememb ali odločitev, ki jih bo potrebno sprejeti, v kolikor si želite, da se situacije razrešijo in pomaknejo naprej.

 

Že na začetku tedna se kaže potreba po tem, da je potrebno žalost, ki jo nosite v sebi zaceliti. Ta žalost morda izvira iz preteklih situacij, lahko pa je tudi plod vaših mislih in nižjih energij. Morda vam v tem trenutku primankuje pozitivnega pogleda na svet. A to je zato, ker vas energije spodbujajo, da zacelite svoje rane. Vzemite si čas za odpuščanje sebi in drugim, ter poskrbite, da boste situacijo zaradi katere ste žalostni, predelali. Za pomoč se lahko obrnete na osebe katerim zaupate, ali pa si poiščete ustrezno pomoč.

 

Nekje na sredini tedna se lahko znajdete pred zapletenimi odločitvami. Tukaj lahko na plano pokuka vaša neodločnost. Včasih je res težko sprejeti odločitev, a če ne boste ukrenili nič, boste ostajali v takšnih okoliščinah kot so sedaj. Ne odlašajte in ne dovolite, da vas situacija pripelje do tega da otrpnete. Storite kar je potrebno, da lahko napredujete naprej.

 

Konec tedna prihaja sveža energija premika. Stvari se bodo zasukale v željeno smer, a le pod pogojem, da ste sodelovali pri svoji spremembi. V kolior ste čakali in odlašali, vam te spremembe prinašajo lekcije iz preteklosti. Če pa ste začeli delati spremembe in naredili prve korake, vas čaka čas obilja, sreče in novih dogodivščin.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane