PREROKOVANJE

sporočila kart

prerokovanje orig_edited.jpg

Ljudje se že od nekdaj sprašujejo kaj jim prinaša prihodnost. Želeli bi si odkriti tančice tega, kaj se bo zgodilo, kako se bodo situacije razpletle in iščejo odgovore na svoja vprašanja. Nemalokrat je težko sprejeti odločitve, ko se znajdemo v precepu in ne vidimo nadaljnje poti. Pogled v karte nam ponudi globji vpogled  v samo dogajanje, zakaj so se dolečene situacije dogodile in ponudi rešitev za naprej.

Kaj je prerokovanje?

Vedeževanje ali z drugo besedo prerokovanje obstaja že tako dolgo, kolikor dolgo se ljudje zavedajo  samega sebe in se sprašujejo o svojem obstoju in usodi, ki jim je dodeljena. Vedeževanje pomeni vedeti, pogledati v situacijo in njeno dogajanje. Veliko nam pove o energiji preteklih dogodkov, sedanjosti in ponudi napotke za prihodnost.

 

Tekom tisočletij so ljudje razvijali različne tehnike vpogleda v prihodnost in marsikatere se uporabljajo še dandanes. Nekaj izmed njih gotovo poznate; kartomancija ( branje kart),  branje run, astrologija (preučevanje položajev in gibanje nebeških teles), geomancija (branje narisanih znakov na zemlji ali pesku), hiromancija (branje črt na dlani), kristalomancija (metoda napovedovanja prihodnosti s pomočjo kristalov), taseografija (branje iz kavne usedline ali lističev čaja), numerologija (predvidevanje usode s pomočjo simbolike številk)...

Karte nam ponudijo odgovore o:

situacijah, katere želimo razrešiti

izzivih, ki se pojavijo v življenju

o partnerskih odnosih

vprašanjih glede materialnih dobrin 

o spremembah, ki jih je potrebnonarediti

o notranjem dogajanju, vaših mislih, občutkih...

Tako kot se ljudje znajdemo v različnih situacijah, tako so tudi vprašanja o razreševanju le teh različna.

Prerokovanje je v prvi vrsti svetovanje in odgovori so le oporna točka, da v dani situaciji prepoznamo svoje delovanje in odkrijemo tiste vidike, ki jih je potrebno opustiti ali preobraziti.

Vsekakor pa velja, da smo si s preteklimi dejanji ustvarili sedanjost in predvsem naš način delovanja in mišljenja ustvarja prihodnost.

Moje srečanje s kartami

Moje prvo srečanje s ciganskimi kartami je bilo že v ranem otroštvu, natančneje pri mojih osmih letih. Doma se je dostikrat gledalo v kavno usedlino in ciganske karte. Tiste ciganske karte so se mi zdele prav posebne, saj so bile natisnjene na roza karton in njihova razlaga je bila  zapisana v črni knjigi, skupaj z razlagami sanj.

 

Kasneje, sem že imela take, kakršne lahko kupimo danes, barvne in plastificirane.

V začetku mojih dvajsetih let me je pritegnil tarot (cosmic tarot). Tako, da sem dolgo časa uporabljala tarot in ciganske karte, izbiram jih vedno po intuiciji.

Sedaj pa že nekaj let uporabljam Angelski tarot za vpoglede in razlage na vprašanja klientov. Dostikrat jih tudi uporabim za tedenska sporočila, ki jih objavim na spletni strani.

Poleg poznavanja kart, je zelo pomembna tudi intuicija.

Vsak bralec/bralka kart ima svoje tehnike, načine branja kart in predajanja sporočil.