SPOROČILA KART 

PREROKOVANJE

Se sprašujete:

- kako se bo situacija v kateri ste se       znašli, razpletla?

- se bo vaš partnerski odnos razvijal?

- boste spoznali osebo, s katero             boste ustvarili skupno življenje?

- kako vam bo šlo na poslovnem           področju?

- se bodo težke situacije razrešile?

Karte ponujajo odgovor, na vsa ta in ostala vprašanja, ki se vam porajajo.

Ljudje se že od nekdaj sprašujejo kaj jim prinaša prihodnost. Želeli bi si odkriti tančice tega, kaj se bo zgodilo, kako se bodo situacije razpletle in iščejo odgovore na svoja vprašanja. Nemalokrat je težko sprejeti odločitve, ko se znajdemo v precepu in ne vidimo nadaljnje poti.

Kaj je vedeževanje?

Vedeževanje ali z drugo besedo prerokovanje obstaja že tako dolgo, kolikor dolgo se ljudje zavedajo  samega sebe in se sprašujejo o svojem obstoju in usodi, ki jim je dodeljena. Vedeževanje pomeni vedeti, pogledati v situacijo in njeno dogajanje. Veliko nam pove o energiji preteklih dogodkov, sedanjosti in ponudi napotke za prihodnost. Tekom tisočletij so ljudje razvijali različne tehnike vpogleda v prihodnost in marsikatere uporabljajo še dandanes. Nekaj izmed njih gotovo poznate; kartomancija ( branje kart),  branje run, astrologija (preučevanje položajev in gibanje nebeških teles), geomancija (branje narisanih znakov na zemlji ali pesku), hiromancija (branje črt na dlani), kristalomancija (metoda napovedovanja prihodnosti s pomočjo kristalov), taseografija (branje iz kavne usedline ali lističev čaja), numerologija (predvidevanje usode s pomočjo simbolike številk)...

Moji začetki in ljubezen do kart

Moje prvo srečanje s ciganskimi kartami je bilo že v ranem otroštvu, natančneje pri mojih osmih letih. Ciganske karte so bile del kompleta s sanjsko knjigo. Karte so bile roza barve s potiskom enobarvne slike. Bile so večje, kot zdajšnje ciganske karte in tiste takrat niso bile plastificirane, tako, da se je na njih poznal vsak odtisek rok. Meni so bile neizmerno všeč in sem zelo rada napovedovala iz njih. Vendar pa njihovega pomena takrat nisem razumela, ampak sem uporabila intuicijo in mnogokrat povedala prave stvari. Tako se je začela ljubezen in spoštovanje do ciganskih kart. Kasneje, sem že imela take, kakršne lahko kupimo danes, barvne in plastificirane.

V začetku mojih dvajsetih let me je pritegnil tarot (cosmic tarot). Tako, da sem dolgo časa uporabljala tarot in ciganske karte, izbiram jih vedno po intuiciji.

Sedaj pa že nekaj let uporabljam Angelski tarot za vpoglede in razlage na vprašanja klientov. Dostikrat jih tudi uporabim za tedenska sporočila, ki jih objavim na spletni strani.

In v praksi

Poleg poznavanja kart, je zelo pomembna tudi intuicija.

Vsak bralec/bralka kart ima svoje tehnike, načine branja kart in predajanja sporočil.

Karte nam ponudijo odgovore o:

situacijah, katere želimo razrešiti

izzivih, ki se pojavijo v življenju

o partnerskih odnosih

področjih, kjer je priporočljivo narediti spremembe

vprašanjih glede materialnih dobrin ...

Tako kot se ljudje znajdemo v različnih situacijah, tako so tudi vprašanja o razreševanju le teh različna.

Prerokovanje je v prvi vrsti svetovanje in odgovori so le oporna točka, da v dani situaciji prepoznamo svoje delovanje in odkrijemo tiste vidike, ki jih je potrebno opustiti ali preobraziti.

Vsekakor pa velja, da smo si s preteklimi dejanji ustvarili sedanjost in predvsem naš način delovanja in mišljenja ustvarja prihodnost.

Trajanje:  60 minut

Prispevek: 60,00 eur

Sporočila kart -  na daljavo

Svojo prijavo za Sporočila kart - prerokovanje pošljite na e-mail 

info@loox-darovi-svetlobe.si

Po prijavi vam sporočim proste termine, da lahko uskladimo dan in uro, ter vam posredujem ostale formalne podrobnosti. 

Ob dogovorjenem terminu se dobimo na izbrani platformi. Poleg skypa, viberja in messengerja, se lahko dogovorimo tudi za drugo platformo, ki podpira video klice.

V kolikor z naše strani pride do tehničnih težav, se termin prestavi ali podaljša.

Sporočila kart - prerokovanje traja: 60minut

Prispevek: 60,00 eur

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane