Individualne storitve

 • .jpg

  Intuitivno svetovanje - reading je duhovni vpogled v situacijo življenja in v izkušnje ki ste jih prestali, ali jih prestajate, ter v energijske zapise, ki vas omejujejo ali se vam ponavljajo. S pomočjo intuicije, angelskega vodstva in kart preko pogovora dobite odgovore in potrditve, ter napotke za vnaprej.

 • Young Businesswomen

   Mesečno osebno mentorstvo je namenjeno ozaveščanju in prepoznavanju, ter rešitvi vašega osebnega izziva. S pomočjo vaj, meditacij, energijske vpogleda in osebnega vodenja, analiziram težavo in program je prilagodim vašim potrebam.

 • Feathers

  Medijstvo je pogovor z dušo pokojnika, ki poteka preko medija. Stik s pokojniki vam nudi oporo, uteho in je zdravilen za žalujoče svojce. Njihova sporočila so natančna in specifična, saj preko teh sporočil potrdijo stvari/situacije, katere prepoznate samo vi.

 • .jpg

  Ponovna povezava je celovit pristop, ki presega metode in tehnike. Je energijsko zdravljenje ki zajema vsa področja in tudi deluje na vseh področjih (mentalni, fizični, čustveni).

Prijava na izbrano storitev

Imate vprašanje in želite dobiti ponudbo o prostem terminu? Izpolnite spodnji obrazec in v najkrajšem času vam bomo odgovorili in posredovali željene informacije.

Izberite storitev

Izjava o omejitvi odgovornosti

Obveščamo vas, da v primeru kontakta preko kontaktnega obrazca se uporabnik spletne strani strinja z vpisom v bazo prejemnikov obvestil Loox- darovi svetlobe. Iz te baze se lahko kadarkoli izpiše z povezavo, ki se nahaja na prejetem e-sporočilu.

Za vaše osebne podatke skrbimo skladno s Splošnimi pogoji GDPR.

 

 Opozorilo: Različne oblike svetovanja in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna predavanja in svetovanja, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje želimo deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij.  Beseda 'zdravljenje' ali 'zdraviteljstvo' je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. V primeru dvoma ali so naša izobraževanja oz. svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali uradnim terapevtom. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji  in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane