September

September ali kimavec, je deveti mesec v gregorijanskem koledarju. Njegovo ime izhaja iz latinske bede septem, kar v prevodu pomeni sedem. Kajti september je v rimskem koledarju bil sedmi mesec, predno so koledarju dodali januar in februar.

V septembru nastopi polna luna - ščip 2.9.. Ob polni luni lahko izvajate manifestacijske vaje, obrede, meditirate, polnite kristale....

22.9. se prične astronomska jesen in jesen je tudi čas žetve in spuščanja vsega škodljivega iz življenja. Dobrodošlo je, delo na sebi.

Poglejmo si, kaj so za ta mesec razkrile tarot karte:

Če bi na hitro morala podati oceno meseca, ki prihaja, bi rekla, da bo naporen in bo potrebno iskati ravnovesje.

Začetek meseca nakazuje na zmage, vendar bodo lete osnovane na škodo drugih. Preprosto rečeno, za zmago bi šli preko vseh svojih vrednot. Vendar pa to izhaja iz tega, ker bo v ospredju občutek ujetosti. 

Kot da nebi znali uzreti druge poti. V tem obdobju lahko pride do trenja mnenj, zato ohranite mirno kri, v kolikor želite, da se situacije razrešijo. Čaka nas naporen začetek, zato bi bilo dobro, da posvetite svoj prosti čas meditaciji, ustvarjanju, branju....stvarem, ki vas pomirijo in vodijo k sebi.

Sredina meseca bo še nekako pod vplivom občutka ujetosti in misli bodo "podivjane". Miselni procesi se bodo hitro odvijali, kot bi imeli kar naenkrat preveč idej, vendar realizacija le teh ne bo tako zelo obetavna. Napišite si svoje misli, ideje, zasnove...in dovolite času, da izlušči tiste prave. Kar se tiče počutja, boste morda imeli občutek, kot da nosite težo bremena - svojega in tujega - na svojih ramenih.

Konec meseca bo bolj harmoničen in v ospredju bo iskanje ravnovesja na vseh področjih. V tem času je dobro, da začnete z manifestacijo željenega. Energije se bodo umirjale in v odnosih se bo začela vzpostavljati "pravičnost".

Ljubezen

Na področju partnerstva bi bilo priporočljivo, da vnesete več igrivosti in spontanosti. Morda se vam bo na trenutke zazdelo, kot da je odnos zašel v neko rutino ali dolgočasje. Z svežim pristopom lahko obudite ponovno iskrico ljubezni, ki v vsem tem času ni ugasnila, ampak je samo prekrita z vsakodnevnimi obveznostmi.

Posel

Kot kaže, bo začetek meseca zelo delaven, kot bi si naložili preveč dela, kar lahko vodi v utrujenost in izčrpanost. Morda bi bilo dobro, da si poiščete pomoč ali razdelite obveznosti. V primeru novih pogodb ali sklepanj družabništev ipd... velja v tem mesecu previdnost, kajti nakazuje se, da lahko spregledate pomembne informacije zase.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane