September

September prinaša spremembe, ki se lahko kažejo v odnosih, poslovnih vodah ali pa pri  vas samih. Strah, ki ga boste občutili, je prisoten zato, ker boste stopili v neko novo področje, ki vam je tuje, drugačno, kot ga poznate. Vendar pa, spremembe prinašajo veliko dobrega, samo, če si boste dovolili in upati preseči vzorce in mišljenje, ki ste ga gojili do sedaj.

Poslovno področje bo urejeno in v njem se boste počutili dobro in sproščeno, vendar pa ne pozabite na trenutke odklopa in čas preživite tudi bolj sproščeno, ne samo delavno. Vendar pa pri poslu vseeno ostanite odločni in pogumni.

Bodite pripravljeni na spremembe, kajti želje in tudi strahovi se bodo hitro manifestirali in zato je ključno, da ostanete pozitivni, kajti v nasprotnem primeru se lahko vaši strahovi realizirajo v vašem življenju.

Prav je, da ste pazljivi, kajti v marsikateri situaciji je to nujno, da stvari tečejo tako kot ste zastavili, vendar pa pretirana pazljivost lahko zduši ostale vidike življenja. Veliko časa ste že posvečali svojim temeljem, na katerih lahko gradite svoje sanje, zato je sedaj potrebno te temelje zavarovati.

Močno bodo izraženi tudi vaši nagoni beg -boj. Zavedajte se svoje notranje moči in ko to dosežete, jo primerno uporabite, kajti kaj hitro lahko ta vaša notranja moč prestopi okvirje nadzora in pusti uničujoče posledice.

V tem času je ključna tudi potrpežljivost, čeprav se vam bo morda zdelo, da se situacije ne odvijajo in razvijajo po pričakovanjih. Lahko celo zapade v vrtiljak negativnih misli in smiljenju samemu sebi. Snemite masko, ki jo nosite in poglejte sebi v oči in si priznajte svoje pomanjkljivosti in tudi vrednote.

Čustveno boste labilni, zato je čas primeren, da svoj čas posvetite tudi svojemu notranjemu dogajanju – svoji duši, občutkom, mislim.

Konec meseca boste občutili močan klic, da v življenju ali okolju nekaj spremenite. Nemirni boste, dokler ne uslišite te močne energije, ki bo nenehni spremljevalec. Čakali boste tudi na prve rezultate svojega uspeha, v kolikor ste v preteklosti delovali in začeli ali nadaljevali poslovni projekt. Vendar pa bi bilo dobro, da napredujete naprej in svojo vizijo usmerite v prihodnost.

Vaš napredek bo stabilen, počasen in trden. Pazite komu boste zaupali svoje vizije, kajti niso vsi, ki vas obkrožajo vredni zaupanja. Kakšne podrobnosti in načrte raje zadržite zase.

LJUBEZEN

Trudili se boste postaviti zase in svoje cilje, tudi čustva in svoje želje bodo privrele na plano. Lahko pa zaradi tega notranjega klica pride do kakšnih zapletov. V kolikor jih ne boste mogli rešiti, bi vam prav prišla pomoč strokovnjaka.

Tisti, ki imate partnerske odnose urejene, sledi mesec poln razumevanja in ljubezni.

Potrpežljivost!

POSEL

Čaka vas kar nekaj odločitev, ki ne bodo lahke ali enostavne, prej lahko rečemo, da bodo zapletene. Dobro se informirajte o zadevah, ki vas zanimajo. Preučite in raziskujte, kajti ko boste obkroženi z informacijami, boste lažje načrtovali naslednje korake. Veliko ste se že naučili in pridobili izkušnje v preteklosti, zato uporabite tudi te. Bo pa ta mesec potrebno ukrepati in pohiteti z delovnimi nalogami. Čas vas bo priganjal, vendar kljub temu ne sprejemajte naglih in nepremišljenih odločitev.

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane