Sporočilo angelov - tedenski namig

Teden notranjih vpogledov
Zadnji teden v aprilu prinaša globoke notranje vpoglede in situacije ki potrebujejo razumevanje. Čustva bodo intenzivna in misli vas bodo vračale v preteklost. Tisto, kar ni razrešeno, odpuščeno in pozdravljeno, zna v teh časih z vso močjo udariti na plano. Obzidje, ki ste si ga zgradili okoli sebe, je potrebno porušiti in zaupati sebi. Zaupati življenju in ljubezni.

Vse se začne z vašo odločitvijo in pripravljenostjo...spustiti preteklost iz vsakdana. Kajti tisto, kar se vam je že zgodilo, je spomin in lekcija, ki v tem trenutku nima več kaj iskati.

Vprašajte se, kakšno življenje/partnerski odnos/odnose/kariero...si v življenju želite. In kako lahko to dosežete.

Zrite v prihodnost, kajti tam zadaj ni ničesar več, kar lahko popravite ali spremenite.


Sredina tedna prinaša energije odločnosti in poguma. Kolesje energij se ponovno zavrtelo naprej. Kljub temu, pa zna na trenutke biti stresno in napeto. Lahko pride do občutka, da niste varni/zaščiteni, da se sami borite proti vsemu in vsakemu. Vendar ta občutek izhaja iz vas samih in zaupanja sebi, da nekaj zmorete. Opustite negativne misli povezane s seboj in pričakovanja, da bo okolica namesto vas karkoli naredila. Zanesite se nase, na svoje občutke, želje in vizije. Zmorete veliko, če si le dovolite spustiti svoj potencial na plano. Ne bojte se.
Konec tedna vas bo popeljal na pot učenja in raziskovanja. Morda vam naproti pride informacija o delavnici, tečaju, knjigi...ki vam bo koristila pri vašem razvoju in napredku. Kljub temu, da morda mislite, da še niste pripravljeni na naslednjo stopnjo. V danih okoliščinah uporabite svoja znanja, ki ste jih že usvojili. Pripravljeni ste, da svoje darove in talente pokažete.

Samozavest bo v tem obdobju pokukala na plano, kar vas bo lahko presenetilo, vsekakor pa bo blagodejno za vas, da končno pokažete sebe v drugačni luči - takšni kot ste. Svojo moč črpajte iz sebe, svojega notranjega potenciala, ki vas zvesto čaka. Pogumno se podajte naprej, kajti nihče vas ne more ustaviti, razen vas samih.


Kristali, ki vam bodo v pomoč:


- za doseganje ciljev: Modro tigrovo oko

- za pogum in obilje: Kambaba jaspis

- za srečo in motivacijo: Zeleni aventurin


Ostale kristale in ponudbo si lahko ogledate TUKAJ


Lep, uspešen in ustvarjalen teden vam želim 🤍


Z vami in za vas Pika Mia*************************************


Osebno intuitivno svetovanje info@loox-darovi-svetlobe


Mesečna srečanja: Razcvet duše


Tečaj: Tečaj intuicije in angelske podpore


*************************************

43 views0 comments

Recent Posts

See All