Sporočilo angelov - tedenski namig

Teden novih začetkov
Začetek tedna bo prinesel nove zamisli / ideje, ki jih boste želeli realizirati. Pri tem vam bo pomagala vaša drznost upati si stopiti iz ozadja in prevzeti pobudo, ter vodstven položaj pri uresničevanju svojih načrtov. Pri zadanem projektu bodite nežni s seboj - ne obtožujte in ponižujte se, kajti vse se dogaja v točno takem zaporedju in načinu, ki je v danem trenutku primeren in najboljši za vas.

Bo pa to obdobje tudi v znamenju čustvenih turbolenc, kar pomeni, da se bo v vaših mislih dogajalo marsikaj. O svojih čustvih in mislih govorite, pišite ali jih na kakršen koli način izrazite. V kolikor imate simpatijo ali partnerja, bodite iskreni do njega/nje in brez strahu izrazite svoje dojemanje situacije (zveze). Govorite o sebi /vama in ponovno prižgite ali razplamtite iskrico ljubezni.


Sredina tedna nakazuje na nekaj zmede ali nejevolje, morda tudi na upad motivacije. Lahko da se boste znašli pred neko odločitvijo, ki jo bo potrebno sprejeti. S tem ne odlašajte, kajti lahko pripelje do daljših zastojev. Zato, se ne pretvarjajte, da tokrat težava ne obstaja. Pogumno se soočite s situacijo.

V tem obdobju bo pomembno, da ohranjate pozitivne misli in se osredotočate na vse tisto, v čemer ste že uspeli. To vam bo dalo ponovni potrebni zagon za nadaljevanje začetega. Ne odnehajte v tem trenutku. Naredite načrt kako naprej in dokončajte začeto.
Konec tedna prinaša obilico pozitivnih energij in potrditev, da ste na pravi poti. Intuicija bo povečana, zato se (vedno) zanesite nanjo, peljala in pokazala vam bo vašo smer. To je tudi čas, da pripravite dolgoročne načrte.

V kolikor v sebi nosite občutke krivde do sebe ali drugih, jih izpustite in ne iščite več krivcev za nastale situacije. Vse se je zgodilo z razlogom. Sprejmite to kot izkušnjo, ki vam je dala lekcijo. In na zaradi katere boste v prihodnje ravnali drugače. Modrejše.

Odgovor ki ga pričakujete (lahko gre tudi za vprašanja, ki ste si jih postavljali pred časom) bo pozitiven. Zaupajte.


Kristali, ki vam bodo v pomoč:


- za doseganje ciljev: Modro tigrovo oko

- za nežnost in čustveno ravnovesje: Mangano kalcit

- za akcijo in obilje: Rdeči avanturin


Ostale kristale in ponudbo si lahko ogledate TUKAJ


Lep, uspešen in ustvarjalen teden vam želim 🤍


Z vami in za vas Pika Mia*************************************


Osebno intuitivno svetovanje info@loox-darovi-svetlobe


Dogodek: Sporočila duše (reading)


Mesečna srečanja: Razcvet duše


Tečaj: Tečaj intuicije in angelske podpore


*************************************

86 views0 comments

Recent Posts

See All