Sporočilo angelov - tedenski namig

Teden bo v znamenju iskanja ravnovesjaZačetek tedna prinaša kar nekaj nemira, dvomov in konfliktov. Možno je, da se boste znašli v navskrižju z drugimi, morda zaradi slabe komunikacije ali nerazumevanja s strani vpletenih oseb. Kaže pa se tudi navzkrižje s samim seboj - želje in hotenja ne bodo v skladu z delovanjem in trudom. To lahko nakazuje na nedejavnost in čakanje, da nekdo drug poskrbi za vaše obveznosti. Kar nikoli ne vodi do zadovoljstva in izpolnjenosti. Vse to lahko povzroči stres ali nezadovoljstvo. Dobro bi bilo, če na vse skupaj nebi gledali preveč resno, da bi vnesli nekaj humorja v svoj vsakdan in se zavedali, da nihanje energije mine. Namesto, da se spuščate v spore, raje preživite več časa v naravi, meditirajte ali najdite kakšen drug "odklop" za umiritev in povezavo s seboj.

Vprašanje, ki se vam že dalj časa pojavlja, bo sedaj dobilo svoj odgovor - da.


Sredina tedna nakazuje nov zagon energije in nove ideje, navdihe in možnosti. Izkoristite ta čas za ustvarjanje nečesa večjega, tistega skritega kar tli v vas. Začetek novega bo morda težak, a jasna vizija in želja vas bosta popeljali skozi začetniške prepreke. V vas se bo skrivalo mnogo misli in občutkov, pomembno pa bo, da jih izrazite oziroma še bolje, da o njih pišete. Kajti v njih se skriva tudi odgovor, ki vam bo dal vpogled v vaš notranji svet in dogajanje znotraj vas.

Dnevi, ki prihajajo bodo pomembni in energija, ki bo prisotna bo od vas zahtevala jasne odločitve in usmeritve vaših želja in ciljev. Preprosto, odločite se že, kaj si želite. Pri tem vam lahko pomaga meditacija. Pri meditaciji lahko uporabite tudi kristale. Za povezavo z angeli priporočam angelit.
Konec tedna ponovno prinaša nekaj zmede, kar lahko vodi do negativnih misli in občutkov. To bo zato, ker ne boste imeli jasnih odgovorov in močno bo prisoten dvom v sebe in svoje sposobnosti. Take misli prepoznajte in jih zamenjajte za pozitivne, kajti vse se bo dobro končalo. Morda vam trenutni razplet ne bo najbolj po godu, zato, ker ne vidite širše slike. A to vam bo omogočilo spremembe, ki jih tako želite in pričakujete. Staro in preživeto se mora posloviti, da ustvari prostor za nekaj novega in vznemirljivega. Ne bojte se tega. Sprememba skozi katero greste bo pozitivna, zato se le pogumno podajte naprej.


Lep, uspešen in ustvarjalen teden vam želim 🤍


Z vami in za vas Pika Mia*************************************


Osebno intuitivno svetovanje info@loox-darovi-svetlobe


Dogodek: Sporočila duše (reading)


Mesečna srečanja: Razcvet duše


Tečaj: Tečaj intuicije in angelske podpore


*************************************

91 views0 comments

Recent Posts

See All

Kontakt

LOOX - DAROVI SVETLOBE

Eipprova ulica 5

1000 Ljubljana

031 009 705

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Prijava na e-novice

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane