Sporočila angelov - tedenski namig

Teden prinaša zaključke in razjasnitveZačetek tedna nakazuje še nekaj nestabilnih energij. Želja po spremembi in premiku naprej in dejansko delovanje bosta v konfliktu. Potreba po zaupanju sebi in svojih odločitvah bosta povečana. V tem obdobju vam bosta pomagala vera in zaupanje v svoje sposobnosti, ter delovanje iz ljubezni, brez obsodb in obžalovanj. V sebi nosite neizmerno moč in modrost, ki sta pripravljena na to, da stopita v ospredje. S svojim delovanjem lahko vplivate in kažete pot drugim. Preberite kakšno dobro duhovno knjigo, knjigo za osebnostno rast ali poiščite druge vire navdiha, ki vam bodo pomagali pri lastni preobrazbi in dali potreben zagon za naslednji korak.


Sredina tedna nakazuje neke premike ali nadaljevanje stvari/situacij. Pri razreševanju le teh, uporabite nov, svež pristop - kajti nekatere vaše že znane in "nedelujoče" odločitve/reakcije tokrat ne bodo delovale. Obveznosti, ki jih imate ne zavlačujte, kajti nabirajo se že dalj časa in v kolikor boste še naprej odlašali, se lahko zgodi, da se boste znašli v vrtincu obveznosti iz katerega ne boste našli izhoda. Organizacija bo pomembna in ključna za uspešen premik naprej.
Konec tedna prinaša lahkotnejše in bolj pozitivne energije. Neka stvar/situacija/projekt dobiva svoj epilog in lahko si boste malenkost oddahnili. Bodite ponosni nase, da ste kljub oviram to stvar pripeljali do konca. Svoj čas namenite sebi in svoji družini/prijateljem, pozabite na obveznosti in se vsaj melenkost sprostite. Vnesite nekaj humorja in norčavosti v svoj dan, to vam bo pomagalo odpraviti stres ali negativno razmišljanje.

Lahko pa tudi v tem obdobju pride do prekinitve ali preobrazbe nekega odnosa, kar bo v resnici dobro za vas, pa čeprav morda v danem trenutku tega ne boste spoznali. Situacija se bo razkrila in razjasnila kasneje.


Lep, uspešen in ustvarjalen teden vam želim 🤍


Z vami in za vas Pika Mia*************************************


Osebno intuitivno svetovanje info@loox-darovi-svetlobe


Dogodek: Sporočila duše (reading)


Mesečna srečanja: Razcvet duše


Tečaj: Tečaj intuicije in angelske podpore


*************************************

120 views0 comments

Recent Posts

See All

Kontakt

LOOX - DAROVI SVETLOBE

Eipprova ulica 5

1000 Ljubljana

031 009 705

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Prijava na e-novice

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane