Sporočila angelov - tedenski namig

Teden spuščanja energij preteklosti
Začetek tedna kaže na živahno dogajanje. V zraku bo povečana potreba po druženju in krepitvi odnosov. V tem času lahko pride tudi do preobrata v odnosu, v katerem niso bile stvari razrešene. Nakazuje se ugodna rešitev spora in predvsem potreba po odpuščanju in razumevanju tudi stališča vpletene osebe.

V kolikor se vam iste situacije (spori) dogajajo z različnimi osebami, je verjetnost, da imate neke nerazrešene težave ali stvari iz preteklih življenj. To se lahko nanaša na občutek izkoriščanosti (da vas izkoriščajo), ali pomanjkanja postavljanja mej - znati reči ne. Dobro bi bilo, da raziščete vzrok in ga odpravite.

Obeta se vam tudi neko poznanstvo ali poslovno sodelovanje, ki lahko prinese mnogo dobrega. Vsekakor, pa bodite previdni in ne zaupajte slepo vsakomer. Pri izbiri prave odločitve, se zanesite na svoje občutke.


Sredina tedna zna vnesti nekaj nemira in negotovosti. Morda boste preveč usmerjeni v snovni svet, lahko se pojavi različni strahovi glede materialnih dobrin ali poslovnih odločitev. Vse to lahko sproži občutek ujetosti in prikovanosti.

Pomembno bo, da se boste znali umiriti in odmakniti od svojih negativnih misli in okolice. Za dvig svoje energije preberite kakšno dobro duhovno knjigo ali knjigo za osebno rast, poglejte kakšen film s pozitivnim sporočilom, ali pa najdite kakršno koli drugo obliko/vsebino, ki bo v vas ponovno prebudila upanje in pogum. Ne pozabite tudi na svoj duhovni vidik.

V teh dneh zna biti napetost v odnosih, saj bo ego na pohodu.
Konec tedna - v nedeljo (28.3.) se dovrši polna luna v tehtnici. Energije bodo močne in ustvarjalne. Čas naznanja nove priložnosti in napredek na življenjski poti. V kolikor ste odlašali s spremembo, bo le ta sedaj neizbežna. Prepustite se toku in zaupajte, da se bo vse dobro izteklo. Čas življenjskih sprememb se začenja...zdaj.

Energije bodo podpirale vse, ki se boste želeli znebiti svojih odvisnosti (hrana, kajenje, popivanje...).

Čez vikend bo povečana intuicija in zaznava. Pišite o prejetih informacijah, saj nosijo pomembna sporočila za vas.


Lep, uspešen in ustvarjalen teden vam želim 🤍


Z vami in za vas Pika Mia


****************************************


Osebno intuitivno svetovanje info@loox-darovi-svetlobe


Dogodek: Sporočila duše (reading)


Mesečna srečanja: Razcvet duše


Tečaj: Tečaj intuicije in angelske podpore


****************************************


115 views0 comments

Recent Posts

See All

Kontakt

LOOX - DAROVI SVETLOBE

Eipprova ulica 5

1000 Ljubljana

031 009 705

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Prijava na e-novice

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane