Sporočila angelov - tedenski namig

Prihaja čas za realizacijo novih idej
Teden prinaša energije, ki vas bodo spodbudile, da naredite napredek/spremembo na poslovni poti. To se lahko nanaša na zamenjavo službe, odprtje svojega podjetja, zamenjavo dejavnosti, ki jo opravljate ali razširitev dejavnosti. Lahko pride tudi do sodelovanja z drugimi. Uresničitev tega, pa bo odvisna od vašega poguma in odločitve. Ideje, ki ste jih imeli ali jih imate, sedaj lahko realizirate. Pri uresničevanju vašega poslovnega navdiha, ne pozabite na svoje notranje občutke, ki vam bodo kazali realno sliko, kaj je dobro ali ni dobro za vas. Strah pustite ob strani in se pogumno podajte naprej.


**************************************


Osebno intuitivno svetovanje info@loox-darovi-svetlobe.si


**************************************


Sredina tedna zna vnesti nekaj stresa in obilo obveznosti. V vsem tem pomankanju časa, ki ga boste čutili, poskrbite tudi zase, da se boste sprostili in razbremenili. Privoščite si meditacijo, sprehod, uživanje v družinskem krogu, ali pa se posvetite svojemu hobiju in tistemu, kar vas veseli. Vnesite nekaj humorja v svoj vsakdan, kajti morda situacije/dogodke jemljete preveč resno.

V stresnih situacijah vam lahko pomaga vaš izbrani kristal. Vzemite ga v roke, se povežite z njim in začutite energijo, ki ga oddaja. Umirite se.
Konec tedna se nakazujejo energije ljubezni, kar lahko pomeni, da se bo vaše partnerstvo okrepilo, ali obudilo staro razmerje. V kolikor ste samski, lahko preskoči kakšna iskrica z izbrancem. Obeta se tudi preureditev doma ali selitev.

Vikend bo v znamenju povečane intuicije. Čas bo primeren, da prisluhnete sebi in svojemu notranjemu vodstvu, ki je resnično in vas vodi v vsakdanjih situacijah. Lahko se vam pojavi tudi ideja ali vam nasproti pride kakšen tečaj/delavnica z duhovno vsebino ali osebnostno rastjo in v kolikor začutite, da bi se ga želeli udeležiti, to storite. Vaša duša vas nagovarja, da je čas za naslednjo stopnjo razvoja.


Lep in čudovit teden vam želim 🤍


Za vas in z vami Pika Mia***********************


Osebno intuitivno svetovanje info@loox-darovi-svetlobe


Dogodek: Sporočila duše (reading)


Mesečna srečanja: Razcvet duše


Tečaj: Tečaj intuicije in angelske podpore


***********************

124 views0 comments

Recent Posts

See All

Kontakt

LOOX - DAROVI SVETLOBE

Eipprova ulica 5

1000 Ljubljana

031 009 705

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Prijava na e-novice

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane