Sporočila angelov - tedenski namig

Privid ujetosti in nemoči zamenjajte s pogumom.Začetek tedna nakazuje na krajše zastoje in nepredvidljive situacije. Morda se stvari ne bodo odvijale v željeni smeri, kar pa ne pomeni, da svoje cilje in sanje opustite. Vzemite si čas in se poglobite v to, po čem hrepeni vaše srce. Morda boste ugotovili, da zadevo katero ste se lotiti, niste začeli iz svoje želje ali potrebe, ampak zaradi drugačnih vzgibov in hotenj. V tem obdobju vam lahko pomaga meditacija, ples, ali katera druga dejavnost, ob kateri se lahko sprostite in povežete s svojimi notranjimi občutki. Vzemite si predah.


Sredina tedna nakazuje razrešitve. Odločitve, ki jih boste sprejeli v tem obdobju naj bodo trdne in vsekakor bo potrebo stati za svojimi odločitvami. Morda vas bodo prepričevali v nasprotno ali drugo drugo smer, zato je pomembno, da ostanete zvesti sebi.

V tem obdobju se vam lahko pojavijo osebe ali spomini iz preteklosti, ki lahko zamajejo vašo samozavest in trdnost prepričanja v samega sebe. Ostanite trdni in neomajni.
Konec tedna bo čas za ukrepanje. Lahko se vam pojavi strah in negotovost, zato očistite svoje misli in telo vseh nižjih energij in strupov. Usmerite se v pozitivnost in svoje negativne misli prepoznajte kot vir strahu, zaradi katerega nekoč niste bili sposobni narediti željenih premikov. Zavedajte se, da te misli nimajo več nadzora nad vami in da se lahko odločite drugače - da delujete iz svoje notranje moči in samospoštovanja. Globoko v sebi ste pogumni in sposobni preseči iluzije misli, ki vam ne koristijo. Sledite svojemu željenemu cilju.


Lep in čudovit teden vam želim 🤍

Za vas in z vami Pika Mia
*******************************


Osebno intuitivno svetovanje info@loox-darovi-svetlobe.si

Dogodek: Sporočila duše (reading)

Mesečna srečanja: Razcvet duše

*******************************

145 views0 comments

Recent Posts

See All

Kontakt

LOOX - DAROVI SVETLOBE

Eipprova ulica 5

1000 Ljubljana

031 009 705

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Prijava na e-novice

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane