Sporočila angelov - tedenski namig

Updated: Mar 4

Energije kreacije so se zagnale


Začetek tedna nakazuje, da se z vnemo lotite svojih obveznosti. Če ste do sedaj oklevali in odlašali, vas energije sedaj priganjajo, da zaženete svojo ustvarjalno kreacijo in se lotite dela. Morda boste v tem tednu spoznali, da se vam je nabralo veliko obveznosti, kar lahko povzroči zmedo. Organizacija in prioritetna lista dolžnosti, ciljev in nadaljnjih korakov, bo nepogrešljiv pripomoček, ki vam bo pomagal pri organizaciji.

V kolikor se ukvarjate z mislimi o selitvi, je sedaj nastopil tisti čas, ko lahko raziščete in si ogledate ponudbo.
Nauči se interpretacije orakelskih kart. Več o tem si poglej tukaj


*************************************************************


Sredina tedna nakazuje, da se bo veliko dogajalo na temo odnosov. Lahko pride do odpuščanja in poglobitve odnosa. V kolikor pa ste v odnosu v katerem se ne počutite prijetno, je čas, da razmislite kako naprej. Ali se postavite zase in uredite tista področja pri katerih se ne počutite prijetno in poglobite odnos ali pa uvidite, da je čas za odhod.

Svojo srečo vzemite v svoje roke in ne čakajte več, da za vas poskrbi kdorkoli. Kajti samo vi veste kaj si želite in o čem sanjate. Vaše počutje in dejanja so odvisna od vaših odločitev. Odločite se za srečo.Konec tedna prihaja prebujenje. To pomeni, da se vam lahko razodenejo skrivnosti in pogledi z drugačne stvari na situacije in življenje. Morda boste dobili uvide ali znake, ki vam bodo potrjevali tisto, kar globoko v sebi čutite in veste, pa si morda niste upali priznati. Konec tedna bo čustveno in miselno obarvan. Lahko se vam utrnejo mnoge zamisli, zato si jih zapisujte. Lahko se razkrijejo tudi nadaljnji koraki, ki so pomembni za vas. Posvetite čas svojim čustvom in mislim.V video vsebini vas čakajo usmeritve tega tedna...kam usmeriti svojo pozornost in energijo...da se spremembe zgodijo.

Lep in čudovit teden vam želim 🤍


Za vas in z vami Pika Mia

Delavnica: Nauči se interpretacije orakeljskih kart. Več o tem si poglej tukaj


Dogodek: Sporočila duše - reading


Mesečna srečanja: Razcvet duše
23 views0 comments

Recent Posts

See All