top of page

Pika Mia: Ob začetku leta
Z upanjem in pričakovanjem smo želeli, da se leto poslovi, kajti prineslo je veliko preobratov, nepričakovanih situacij in novosti.


In pričakali smo leto 2021 in z upanjem zremo vanj.


A leto 2021 bo drugačno, kar pa ne pomeni, da ne bo težko in prebujajoče. Še vedno bo v ospredju želja po spremembah in napredek. Če ste prejšnje leto iskali "sebe", raziskovali svoje globine, predelovali svoja čustva, spuščali in preobražali bolečino, zamere, preteklost...je leto v katerega smo stopili potem leto akcije in delovanja.


 


Poglejmo si, kaj nam prinaša januar, prvi mesec novih začetkov:


Začetek meseca bo v vas vzklila močna želja po premikih naprej. V vaši notranjosti se bo prebudila tista močna želja, ki bo želela že rezultate, spremembe in novosti. A ne glede na hipne vzgibe, je za delovanje in uvajanje česarkoli novega v tem trenutku še prezgodaj. Energije so v tem času usmerjene v iskanje in izpraševanje lastnih poti in preobrazb. Zaradi tega bo potrebna potrpežljivost in čakanje na pravi trenutek delovanja.

Marsikdo se v teh dneh lahko sprašuje in ugotavlja, ali je pot po kateri hodi prava, njegova in v skladu z željami in zmožnostmi. V kolikor čutite, da pot po kateri hodite ne vibrira več z vami - vam ne nudi spodbude, motivacije ali kakršnega koli napredka, je čas kot nalašč za to, da poiščete in raziskujete nove možnosti. Zamenjajte smer in cilje. Raziskujte.Sredina meseca pa že prinaša malo več dinamike in delovanja. V tem obdobju se bodo tudi energije manifestacije aktivirale in vas nekako "prisilile" k delovanju. Če se vam pojavijo kakšne nejasnosti ali boste potrebovali dodatne odgovore in vpoglede v situacije, si vzemite čas, da se ponovno povežete s seboj, najdete mir, odpravite v naravo...ter prisluhnete svoji intuiciji in odgovorom, ter namigom vaših nebeških pomočnikov.

V tem obdobju pazite na svoje vibracije in energije, da ostanejo močne in pozitivne.
Konec meseca se nakazuje olajšanje na vseh področjih. Kaže se, kot bi imeli čarobno stikalo in se bodo stvari in situacije razjasnile. To pomeni, da boste sposobni videti stvari in situacije iz drugega zornega kota. In marsikaj bo postalo jasno, ter nevidne tančice bodo odkrile vse tisto, kar je bilo dolgo časa skrito, prikrito in medlo. V tem obdobju bo čas za iskanje informacij, učenje in raziskovanje. Ne pozabite pa tudi na svojo intuicijo. Ta bo v tem obdobju močna in če ji boste prisluhnili, vas bo vodila po poti h kateri ste namenjeni. Semena, ki jih boste posadili, bodo počasi začela kliti.


Polna luna se v tem mesecu dovrši 28.1.2021

95 views

Recent Posts

See All

תגובות


התגובות הושבתו לפוסט הזה.

Spoznavanje duhovnega sveta

by pika mia mežik

bottom of page