Napoved za mesec maj

Mesec manifestacije in potencialovZačetek meseca nakazuje, da se boste osredotočali na materialne stvari. Povečana bo želja po ustvarjanju in napredovanju, ter iskanju novih možnosti za zaslužek. Prebujale se bodo stare in tudi nove želje, ideje in navdihi, ki jih zna biti naenkrat kar preveč, zato, bi bilo dobro, da jih po sortirate po pomembnosti in dosegljivosti. Občutek bo tak, kot da bi želeli nadoknaditi zamujeno.

Veliko se bo dogajalo, kar zna vnesti nekaj zmede in stresa. Poiščite pomoč drugih ljudi, vprašajte za nasvet in iščite informacije, ki vam bodo olajšale odločitve. Za odločitev si vzemite čas - ne hitite.


Namig: Energije nakazujejo, da ste postali preveč navezani na neko osebo ali ona na vas. kar se je na začetku kazalo kot nek pristen odnos, je sedaj le ta postal obremenjujoč in spominja na odvisnost. Razmislite o težavi in storite vse kar je potrebno, da se ta negativna čustvena navezanost konča. To bo koristilo tako vam, kot osebi, ki je vpletena v to.


Sredina meseca prinaša še nekaj negotovosti, to pa zato, ker boste za razrešitev nastale situacije primorani sprejeti odločitev. V vas se lahko pojavi strah ali negotovost, vendar bo vaša odločitev nujno potrebna za vaš nadaljnji razvoj (poslovni, partnerski...). Dlje časa kot boste čakali z odločitvijo, toliko dolgo boste v neželjenih energijah in občutkih. S sprejetjem odločitve, vam naproti prihaja uspeh in priznanje. Odgovor glede odločitve, poiščite pri sebi - meditirajte, pišite in se ukvarjajte s seboj - svojimi željami in čustvi. Kajti odgovor se skriva v vas.

Z vašo odločitvijo se bodo energije manifestacije začele.


Namig: Spravite se v gibanje in delovanje. Prvi korak je včasih najtežji, vendar nujno potreben. Na koncu se bo vse dobro izteklo. Nekaj kar vam veliko pomeni, vam je drago, ali k čemur stremite vam je dosegljivo. Prihaja čas uspeha, čustvene izpolnjenosti in modrosti.


Konec meseca se lahko dogodi krajši zastoj. Težave, ki so se pojavile, sprejmite in si jih priznajte. Ne pretvarjate se, da ne obstajajo. Zastoj sprejmite kot dnevni oddih od obveznosti in potem nadaljujte. Intuicija bo v tem času povečana, zato ne spreglejte ideje in informacije, ki prihajajo iz Vira. Te vam nosijo potrebne informacije in rešitve, ki jih potrebujete. Da jih boste uspešno prepoznali in sprejeli, zaupajte procesu in zaupajte sebi. V kolikor se sprašujete, če ste na pravi poti, vam energije sporočajo "DA, na pravi poti ste."


Namig: Potlačena čustva znajo v tem obdobju priti na plano. Ona vas zaustavljajo na vašem življenjskem poslanstvu. Čas je, jih spustite na plano in pozdravite rane, ki jih skrbno skrivate pred svetom. Priznajte si, kako se počutite in o tem spregovorite. Kajti vaša potlačena čustva ne vplivajo samo na vas, temveč tudi na ljudi, ki jih imate najraje. Osvobodite se bremena. Čas je že.


Polna luna - ščip nastopi 26.5.2021


Kristali, ki vam bodo v pomoč:


- za doseganje ciljev: Modro tigrovo oko

- za pogum in obilje: Kambaba jaspis

- za srečo in motivacijo: Zeleni aventurin


Ostale kristale in ponudbo si lahko ogledate TUKAJ


Lep, uspešen in ustvarjalen teden vam želim 🤍


Z vami in za vas Pika Mia*************************************


Osebno intuitivno svetovanje info@loox-darovi-svetlobe


Mesečna srečanja: Razcvet duše


Tečaj: Tečaj intuicije in angelske podpore


*************************************

40 views0 comments

Recent Posts

See All