Napoved za marec 2021

Updated: Mar 4

Energije tega meseca bodo umirjene in ustvarjalne
Prvi pomladni mesec bo prinesel lahkotnejše energije. napetost bo počasi popustila in čas je, da seme, ki ste ga negovali preko zime, počasi vzklije. To se nanaša na vaše vizije, želje in cilje. Pripravljeni ste na naslednji korak, ter da sledite načrtom in naredite vse potrebno, da bo vaša vizija oživela.

V tem obdobju bo pomembno, da zaupate v svoje sposobnosti, odpustite in spustite osebe, ki vas omejujejo, ter da se obkrožite z ljudmi, knjigami, seminarji ipd...ki v vas spodbujajo motivacijo in ohranjajo visoko vibracijo poguma in uspeha. Pri tem vam pomaga tudi vera in zaupanje v sebe. Sedaj ni več časa za lenarjenje in odlašanje, ter prelaganje odgovornosti na okolico. Vaš uspeh se lahko prične edinole z vami.************************************************


Osebno intuitivno svetovanje info@loox-darovi-svetlobe.si************************************************


Sredina meseca bo nekoliko bolj pestra in v tem obdobju se bo porajalo veliko vizij in odgovorov na vaša vprašanja. Morda se boste znašli v situaciji, ki ne bo dobra za vas in v takem primeru bi bilo najbolje, da se od nje odmaknete. Meditacija in umiritev vam bosta v tem obdobju pomagala do rešitev. V kolikor se povezujete z univerzumom, angeli ipd...se obrnite na njih, jim predajte svoje skrbi in prisluhnite odgovorom. Pomembno je, da ostanete na vodilnem položaju svojega življa, ohranjate mirnost in se zavedate svoje vrednosti. ker bo celoten mesec v znamenju napredka in ustvarjanja na poslovnem področju, je pomembno, da ne pozabite na oddih in odklop od obveznosti. Kakšen sprehod v naravi, izlet ali krajši oddih bodo zelo dobrodošli.


Konec meseca se bo razkrila neka zadeva in na plano bo prišla resnica. Lahko vas preseneti ali celo šokira. Lahko pa pride do notranjega uvida, ki bo vas sprožil zgoraj opisane občutke.

Ne glede, katera situacija se zgodi, ostanite mirni in sprejmite to resnico z razumevanjem in sočutjem, kajti njen namen bo dati vam nov globlji vpogled v situacijo. V tem obdobju se bo začela kazati vaša moč in odločnost, zato jih imejte pod nadzorom. Kajti kaj hitro se lahko prebudi vaš ego, ki ne bo deloval iz visokih vibracij ljubezni. Pred vami se tudi odpirajo vrata novih potencialov, lahko pride do sodelovanja ali uvajanja novosti v poslovnih zadevah, v kolikor pa hodite v službo, se vam obeta menjava ali napredovanje/morda povišica ali dodatek k plači.


Polna luna nastopi 28.3.2021 v tehtnici

Pomladno enakonočje 20.3.2021Energije tega meseca vas nagovarjajo: " Ne omejujte svojih misli in želja. Dovolite jim, da poletijo v višave."


Lep in čudovit teden vam želim 🤍


Za vas in z vami Pika Mia**********************************************************


Dogodek: Sporočila duše (reading)


Mesečna srečanja: Razcvet duše


**********************************************************

244 views0 comments

Recent Posts

See All

Kontakt

LOOX - DAROVI SVETLOBE

Eipprova ulica 5

1000 Ljubljana

031 009 705

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Prijava na e-novice

​© 2020 Loox - darovi svetlobe, Cedris d.o.o. Vse pravice pridržane