Napoved za februar 2021

Updated: Mar 4

Energije tega meseca še ne bodo takšne, kot bi si jih želeliNa začetku meseca, prva tretjina naznanja mešene energije, kar pomeni, da se bo v vaših mislih nenehno izmenjeval občutek strahu in poguma. Nekako zmedeno obdobje, ki zna na plano privleči nedokončane stvari. To obdobje izkoristite za to, da ga preživljate čim bolj mirno, da ne sledite kolektivnemu mišljenju (sploh tistemu negativnemu) in da prepoznate svoje blagoslove. To tudi pomeni, da poskušate razumeti situacije v katerih ste se znašli in da v njih poiščete tiste drobne pozitivne stvari, ki so se dogodile. Nekako je še vedno to obdobje učenja in razumevanja.

Bo pa to tudi čas, ko lahko neko situacijo/odnos končate - oziroma pride do zaključka. V tem primeru se to nanaša na situacijo/odnos iz preteklosti, ki bi jo/ga že zdavnaj bilo potrebno razrešiti. Čaka vas ugoden razplet - to ne pomeni nujno, da bo tako kot ste načrtovali - bo pa vsekakor dolgoročno to pozitivno vplivalo na vas.
Sredina meseca prinaša nekaj "borbenosti" in uveljavljanja lastnega stališča. Povečana bo samozavest in uveljavljanje samega sebe. Tukaj popazite na to, da ko uveljavljate svoje resnice in poglede, da ne boste vsiljivi in da ne prepričujete druge v svoj prav - to je delo ega - ampak, da jasno poveste svoja stališča, ne glede na odziv okolice in sprejemate tudi druge ljudi, čeprav nimajo istega mnenja kot vi. V tem obdobju lahko pride do povezovanja in ustvarjanja /sodelovanja z isto mislečimi posamezniki. Na globalni ravni se kaže, da se bodo ljudje začeli povezovati v skupine in začeli izražati svoje nestrinjanje z vlado in trenutno zakonodajo.

Popazite tudi na svojo energijo in se ustrezno zaščitite. V kolikor pri svojem božanskem vodstvu potrebujete pomoč, se obrnite na nadangela Sandalfona (pomaga prizemljiti ideje in cilje in vse pozitivne energije spremembe) ali na nadangela Mihaela.
Konec meseca se nakazuje, da se bodo energije ujetosti, zmede, neodločnosti...počasi začele razkrajati in bodo naredile prostor energijam vizije, novih možnosti, manifestacije....

Sedaj bo čas, ko bo treba poprijeti za delo in opraviti tisto, kar je dolgo klilo v vaših vizijah. Obveznosti se bodo kar vrstile, zato ne odlašajte z obveznostmi. Vendar pa kljub natrpanemu urniku ne pozabite nase in sprostitev. Narava vas bo vabila v svoj raj, zato, si privoščite tudi kakšen sproščen sprehod ali počitek v objemu le te.

Ker se bodo energije manifestacije odprle, je pomembno kaj si želite in privlačite v svoje življenje. Nekatere stvari se bodo zelo hitro dogodile. Bodite pozorni na misli, občutke in besede, ki prihajajo od vas.


Polna luna bo v devici in nastopi 27.2.2021


Lep uspešen mesec vam želim 🤍


Pika Mia Mežik


Za osebne vpoglede in napotke mi lahko pišete na info@loox-darovi-svetlobe.si ali pošljete povpraševanje na GSM: 031 009 705

297 views0 comments

Recent Posts

See All