Izberi svojo karto/vodstvo

Updated: Mar 4

Intuitivno izberi svoj odgovor


Tokrat sem nebeško vodstvo povprašala:


▶ Česa v danem trenutku vi ne zaznate/vidite in vam prihaja naproti?

▶ Katere so tiste spremembe, ki jih je dobro poznati, da se lahko pripravite na njih?


Priporočena navodila, predno izbereš svojo kart/vodstvo


✔ Udobno se namesti, zamiži in naredi par globokih vdihov in izdihov

✔ Ko čutiš, da si se umiril/a, si predstavljaj, kako bela svetloba napolni tvojo auro in celotno tvoje telo

✔ V kolikor se ti pojavljajo misli, jih spusti in dovoli da grejo stran

✔ Postavi si vprašanje : " Česa v danem trenutku ne vidim, a je pomembno, da vem?" ali " Katere spremembe me čakajo v tem trenutku?"

✔ Z zaupanjem poprosi angele za vodstvo, da ti pomagajo izbrati število karte, ki nosi odgovor zate.

✔ V kolikor ne dobiš odgovora, nič hudega - izberi svoj odgovor intuitivno.

✔ V naslednjih vrsticah si poglej svoj odgovor.


Hvala vodnikom in angelom za predano sporočilo/vodstvo 🙏


Kanalizirana sporočila Nature' s Whispers

Interpretacija kart: Pika MiaSvoj osebni Intuitivni reading si lahko naročiš tukaj


**********************************************************************************


Si tudi ti želiš znati prebrati in interpretirati sporočila angelskih kart in vodstva?


Zate sem pripravila delavnico Kanaliziranje angelskih kart, kjer ti bom predala znanje in te podučila, kako lahko sama prebiraš energijska sporočila zase ali druge ljudi. Več o sami delavnici in prijavi izveš tukajRazlaga sporočila/vodstvaVodstvo št. 1Očitno se veliko dogaja v tvoji v tvojih mislih in občutkih, vendar te ti vodijo v napačno smer. Kot bi meglica teže zaobjela tvoje celotno telo in delovanje. Vrtiš se v mislih, ki ti ne koristijo in ki te ne vodijo v smer v katero bi žele/a iti. Strah in nejevolja, ti kradeta energijo za res pomembne stvari. Morda imaš občutek, kot da te je zapustila sreča ali svetloba upanja. Vendar vedi, da ni vse tako temno, kot morda izgleda na prvi pogled. Na tebi je, da prekineš najprej svoj tok misli in se vprašaš : " Od kod izvira strah?" in "Zakaj ponovno mislim misli, ki mi ne koristijo?"


Meditacija in odmik v samoto, ter samoizpraševanje, ti bodo pokazali drugačno pot/smer, ki je v skladu s tvojim božanskim načrtom. Čas je, da poskrbiš zase, za svojo dušo. Tudi če se morda zdi v tem trenutku egoistično, se odmakni od ljudi ali situacij v svoj varni dom miru in tišine. Dovoli si izpustiti svoje strahove, dvome in obtožbe. Izprazni se, kot vrč, ki vsebuje strupen napitek. Izlij, izjoči ali kakorkoli spusti ta negativna čustva iz svojega telesa in energijskega zapisa.


Zadihaj.


Katere so spremembe, ki prihajajo:

Ljubezen....v vsej svoji veličini. Najprej do sebe, da sprejmeš vse tiste dele, ki jih tako skrbno skrivaš pred seboj in drugimi. Zdravljenje čustvenih ran, majhnega otroka, ki prebiva v tebi in prevzem odgovornosti za svoje življenje v svoje roke. A za to potrebuješ pogum. In vem, da tudi ti to zmoreš. Se oborožiti z odločitvijo in vztrajnostjo, ter zasvetiti v svetlobi ljubezni in odpuščanja. In posledično se bo tvoje življenje začelo spreminjati in te voditi v smer, v katero želiš iti.


Čas je za preobrazbo. Beri, išči, uči se...kako spremeniti tok svojih misli...in uspelo ti bo odpreti srce ljubezni.
Vodstvo št.2


Dovolj je čakanja, sedaj je napočil čas za tvojo pustolovščino. V kolikor si se znašel/znašla v monotonem vsakdanjiku, ki ti ne prinaša novih razburljivih trenutkov, vedi, da te ponovno čakajo nove razburljive in prijetne dogodivščine. Vendar, za njih moraš poskrbeti ti. Novi načrti, potovanja, ideje, hobiji....vse kar se ti pojavlja v tvoji vizualizaciji, je izvedljivo. A, da bi uresničil/a te svoje strasti, moraš zapustiti svojo monotonost in dolgočasnost, ter se podati na raziskovanje in odkrivanje priložnosti, ki čakajo nate.


Načrtovanje sedaj spremeni v akcijo in realizacijo. V kolikor se oklepaš nekih svojih prepričanj, da še nisi dobil/a dovolj informacij ali znanja, vedi, da zamujaš prve korake manifestacije. Si tudi ti med tistimi, ki potrebujejo na desetine tečajev/izobraževanj/potrditev...da bodo pripravljeni? Če si, je čas, da prenehaš s tem. Vse znanje, ki ga premoreš, ti v danem trenutku odpre tista vrata, ki so že pripravljena zate, da stopiš skozi njih in začneš z izpolnjevanjem svoje poti. Verjemi in zaupaj, da znaš in zmoreš.


Pripravljen/a si.


Katre so spremembe, ki prihajajo:

Nove dogodivščine...v obliki nove zaposlitve/odnosa/idej...čas je kot ustvarjen zate, da se premakneš iz rutine in začutiš iskro spodbude in poguma, da slediš svojemu navdihu. Pripravljen/a si bolj, kot si upaš priznati.


Čas je za akcijo.Vodstvo št.3
Ojla, kje si...ti. V svojem vsakdanu pozabljaš nase, na svoja hrepenenja in želje. Toliko se razdajaš za druge, da preprosto več ne veš, kaj je tvoje (občutki, misli) in kaj tuje. Življenje ti je dalo mnogo lekcij in zaradi njih si se zaprl/a za vso lepoto, nežnost, ljubezen...ki jo potrebuješ. Morda obžaluješ svoje pretekle odločitve in se sprašuješ...če bi se odločil/a drugače, potem bi bilo drugače. Prosim te, ne počni tega. Preteklost je tvoja šola - razred, ki si ga izdelal/a. Sedaj je čas, da svojo modrost uporabiš. In prva lekcija te modrosti je - da ponovno najdeš sebe.


Najprej se sprejmi, takšnega/takšna kot si - lep/a božanska duša, ki zna postaviti meje drugim in si vzeti čas zase. Za svoje zdravljenje in obnovo svoje energije. Veš, ni ti potrebno vedno biti na razpolago drugim, a vem, da to že veš, vendar sedaj to vedenje spremeni v dejanja. Opusti sodbe ki jih namenjaš sebi in uzri v svojih očeh tisto, kar ti dejansko si. Čudovita oseba, ki je v preteklosti pozabila nase, a bo ponovno vzela svojo čarobno palčko samospoštovanja in cenjenja v svoje roke.


Vreden/ vredna si.


Katere so spremembe ki prihajajo:

Zavedanje in modrost, videti situacije in odnose v novi luči. Brez obtoževanj ali pomanjševanj lastnega bitja. Obetajo se spremembe odnosov/posla. Vendar tokrat z drugačnim pristopom in zavedanjem lastne vrednosti.


Čas je za spremembo.⚜Veliko sreče in pravih odločitev na tvoji poti ti želim⚜

Te zanima osebno vodstvo za naprej?


Piši in naroči svoj Intuitivni reading tukaj


Predvideni dogodki tukaj


373 views0 comments

Recent Posts

See All