top of page

ANGELI, VODNIKI IN VNEBOVZETI MOJSTRI

Vsakdo izmed nas ima svobodno voljo in možnost vzpostavitve komunikacije z bitji svetlobe. S pomočjo različnih tehnik, predvsem pa meditacije, z lahkoto stopite v kontakt z njimi. Ko je povezava vzpostavljena in ko zaupate v to povezavo, z lahkoto lahko prejemate (kanalizirate) sporočila zase in prav tako za druge ljudi.


Duhovni vodniki so bitja svetlobe, ki prebivajo na energetskem nivoju oziroma frekvenci Svetlobe. Oni so tako kot mi nekoč prebivali na Zemlji in si pridobili izkušnjo materialnega - zemeljskega sveta. To so lahko osebe, ki so nam bili tekom svojega življenja blizu (babice, dedki, strici, tete, mama, oče...), ali pa tudi druge duše in bitja, s katerimi čutimo povezavo, vendar jih nismo spoznali v tem času in prostoru, saj se je njihova inkarnacija že prej končala.

Nekatere izmed njih imenujemo tudi Vnebovzeti mojstri (Mati Marija, Quan Yin, Buda, Ganeš, Mojzes...). Oni so tako kot mi bivali na Zemlji, šli skozi fizično bivanje in prestali težke preizkušnje in doživeli razsvetljenje.


Poleg Vnebovzetih mojstrov in vodnikov, se v sferah Svetlobe nahajajo tudi angeli. Angeli so vodnikom in Vnebovzetim mojstrom po svoji energijski strukturi zelo podobni. Razlikujejo se po tem, da angeli nikoli niso prebivali na Zemlj in njihov obstoj ni vezan za ciklus inkarnacije.

Angeli so bitja svetlobe in ljubezni. Ob sebi imamo od rojstva, pa vse do fizične smrti svojega angela varuha. Ker imamo ljudje svobodno voljo, angeli čakajo na naš znak in povabilo, da lahko komunicirajo z nami. Čeprav nas nenhno obdadajajo, se ne vmešavajo v naša življenja in odločitve. Posreduje le v izjemno nevarnih situacijah.
Tečaj, na katerem se naučite povezati s svojem angelom varuhom in nadangeli. Poleg povezave, se naučite sprejemati sporočila - kanalizirati, brati predmete, energijsko zaščititi...

Več si lahko preberete na povezavi https://www.loox-darovi-svetlobe.si/modrost-angelov

150 views

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.

Spoznavanje duhovnega sveta

by pika mia mežik

bottom of page