top of page

Zeleni aventurin

00004
€5,50
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Barva: od svetlo do temno zelen

Horoskop: Vodnar, Rak

Čakra: Srčna

Kamen sreče in motivacije

Zeleni aventurin simbolizira povezavo človeka z naravo. Pripisujejo mu lastnosti kreativnosti, domišljije, blagostanje, prinaša uspeh v karieri, ter nam prinaša kreativne rešitve v katerikoli nastali situaciji. Njegovo delovanje je najmočnejše, ko ga položimo na čakro srca, kjer omili naše prekomerne emocije in jih pretvarja v veselje in radost. Če se znajdemo v napetih situacijah, nam prinaša notranjo moč in mir. Aventurin je kamen, ki sprošča. Povezujejo ga tudi z igrami na srečo, saj naj bi deloval tako, da prinaša srečo in denar.

Mineral aventurin ima širok spekter zdravilnih lastnosti in je znan kot eden izmed najbolj zdravilnih kamnov. Najbolj učinkovit je pri srčni čakri, skupaj z rožnim kremenom (roženkvarcem), se lahko uporablja tudi na vseh ostalih čakrah. Srčno čakro ščiti pred vplivom zunanjih energij.


Ime aventurin izhaja iz italijanskega jezika a ventura, kar v prevodu pomeni slučajno. Največja nahajališča tega minerala se nahajajo v Tanzaniji, Indiji, Kolumbiji, Braziliji, Rusiji, Zimbambveu in Avstraliji.


*Kamni so naravnega izvora. So unikatni, zato se med seboj lahko razlikujejo po barvi in velikosti.

Shranite ta izdelek za kasneje

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

BREZPLAČNA DOSTAVA

KONTAKT

VAREN SPLETNI NAKUP

Obveščali vas bomo o novostih in ugodnih nakupih.

Za vse nakupe nad 60,00 eurov je dostava brezplačna

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte na 031 009 705 ali shop@loox.si

Zagotavljamo varnost pri spletnem plačilu in varovanju osebnih podatkov

©© Copyright
bottom of page