top of page

Vpogled v karte 60min

00135
€90,00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Vpogled v karte (vedeževanje) je postopek, kjer se s pomočjo tarot ali ciganskih kart pogledajo situacije in možni izzidi. Karte se med seboj razlikujejo, vendar pa ne glede na to, katere karte uporabljamo podajajo odgovore na vprašanja. Na nek način bi lahko rekli da so mistične ali skrivnostne, saj s pravilno interpretacijo in dobro razvito intuicijo lahko razberemo mnogo koristnih informacij, ki razsvetlijo situacijo o kateri se sprašuje.

Ciganske karte so opremljene s podobami iz vsakdanjega življenja, brez oznak ali številk. Njihov izvor je zavit v tančico skrivnosti, vendar naj bi po eni izmed teorij za njihov nastanek bila zaslužna francosko jasnovidka Madam Lenormand.

Tarot karte so bile ustvarjene v srednjem veku, namenjene vedeževanju, ko so ljudje verjeli, da je njihova usoda že zapisana. Prve tarot karte so se imenovale Rider Waite tarot.

Sama sem se prvič srečala s ciganskimi kartami pri devetih letih, saj se je pri nas doma dokaj pogosto gledalo v kavno usedlino in tudi v karte. Njihova preprostost - ki to ni, me je močno pritegnila in postale so del mojega vsakdanjika. V najstniških letih sem odkrila tarot, ki je bolj "kompliciran" in začela spoznavati tudi njega. Nekaj časa sem delala tudi na telefonski liniji za vedeževanje, a so me okoliščine odpeljale v drugo smer in sem vedeževala samo za bližnje in prijatelje, dokler nisem leta 2017 odprla svoj center.

Ko s kartami delamo na spoštljiv način in z iskrenimi nameni, nam vedno podajo napotke in odgovore na zastavljena vprašanja. Razkrivajo nam nastanke situacij in njihovo razrešitev. Ko sem se tudi sama znašla v situaciji, ko sem potrebovala usmeritev, odgovor ali potrditev, sem se vedno obrnila na njih. Zato razumem in vem, kako je, ko se znajdete na križišču odločitev, ali v temni sobi brez izhoda...ko potrebujete namig ali potrditev za korak naprej. Ko potrebujete samo iskrico svetlobe, da se vse obrne v drugo smer.

Karte šepetajo zgodbo preteklosti, sedanjosti in možnih izidov. Prisluhnite jim.

Vedeževanje je v prvi vrsti svetovanje in odgovori so le oporna točka, da v dani situaciji prepoznate svoje delovanje in odkrijete tiste vidike, ki jih je potrebno opustiti ali preobraziti.

Ciganske in tarot karte vam podajo odgovore na vsa vaša vprašanja:

 • o situacijah v katerih ste se znašli in jih je potrebno urediti
 • o izzivih, ki se vam pojavljajo v življenju
 • o partnerskih odnosih
 • o vprašanjih glede materialnih dobrin
 • o službi in karieri
 • o srčnih željah ..

Odgovorijo na vprašanja:

 • se bo situacija dobro razrešila?
 • bom našla ljubečega partnerja?
 • se bom poročila?
 • bom v službi napredovala?
 • bom uspešno končala šolanje?
 • bom finančno preskrbljena?
 • kako naj spremenim tok negativnih situacij v pozitivne?
 • kako naj razrešim izziv?
 • kako naj izboljšam svoje odnose?...

Kako se naročiti na vpogled v karte?

Vpogled v karte (vedeževanje) poteka kot individualno srečanje v živo ali preko spleta, možno je tudi po e-pošti.

Rezervacija termina je po dogovoru. Po rezervaciji termina si izvedbo vpogleda v karte (vedeževanja) zagotovite s plačilom storitve,.

Plačilo lahko poravnate preko nakupa v spletni trgovini, kjer lahko izberete takojšno plačilo ali plačilo po predračunu.

Ko prejmemo nakazilo, vas o tem obvestimo in potrdimo izbrani termin.

Za opcijo po e-pošti, vam s potrdilom pošljemo navodila.

Plačilo se vam v primeru odpovedi srečanja vrne, v kolikor termin odpoveste najkasneje 72ur pred samim srečanjem. V nasprotnem primeru je plačilo nepovratno.

Za vse dodatne informacije mi lahko pišete na :info@loox-darovi-svetlobe.si

Shranite ta izdelek za kasneje

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

BREZPLAČNA DOSTAVA

KONTAKT

VAREN SPLETNI NAKUP

Obveščali vas bomo o novostih in ugodnih nakupih.

Za vse nakupe nad 60,00 eurov je dostava brezplačna

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte na 031 009 705 ali shop@loox.si

Zagotavljamo varnost pri spletnem plačilu in varovanju osebnih podatkov

©© Copyright
bottom of page