1/1

Rdeči aventurin

Koda izdelka 00006
€5,00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Barva: rdeč, rdečkasto rjav

Horoskop: Devica

Čakra: korenska

Kamen akcije in obilja

Njegovo ime izhaja iz italijanskega jezika ventura ali all’avventura, kar pomeni po naključju in je povezan z italijanskimi izdelovalci stekla, ko je po nesreči padel kovinski opilek v kad za taljenje stekla in ko se je ohladil, je bil rezultat presenetljiv in lep z mavrično razporejenimi iskricami, ki so ga uporabljali za nakit in druge predmete.

Kristal avanturin je svoje ime dobil kasneje in je podoben tem, ki so jih ustvarili steklarji.

Rdeči aventurin je izjemen kristal za pomoč tistim, ki izberejo svojo pot, ponuja razsodnost in sposobnost zaznavanja, pomaga pri načrtovanju in idejah, katerim je najbolje slediti. Daje nam vpogled, da vidimo sebe in premagamo ego, spodbuja samoodpuščanje.

To je kamen manifestacije, ki nas usmerja v akcijo. Temelji na elementih zemlje in ognja, povečuje vitalno energijo (prano), revitalizira fizično telo, ter usmerja svojo enegijo v to, da se stvari naredijo. Vliva nam odločnost in vztrajnost pri življenjskih izzivih.

Poznamo ga pod imeni Aventurin, Avanturine, Avanturine Quartz in Indijski žad.

Rdeči aventurin je kamen, ki se tradicionalno uporablja proti tatvini, požaru in udaru strele. Dober je pri potovanju, zlasti proti prometnim nesrečam. Ščiti nas pred elektromagnetnim smogom in onesnaženim okoljem. To je kamen zaščite in vitalnosti, prenove, ustvarja samozavest, obnavlja fizično moč, pomaga pri okrevanju po poškodbi ali bolezni, v kolikor ga položite v bližino postelje obnavlja zdrav spolni nagon, pomaga pri novih idejah, miri vroč temperament, ustvarja harmonijo...

Opozorilo!

Rdeči aventurin ni farmacevtski izdelek in ne nadomešča uradnega zdravljenja.

Shranite ta izdelek za kasneje

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

BREZPLAČNA DOSTAVA

KONTAKT

VAREN SPLETNI NAKUP

Obveščali vas bomo o novostih in ugodnih nakupih.

Za vse nakupe nad 60,00 eurov je dostava brezplačna

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte na 031 009 705 ali shop@loox.si

Zagotavljamo varnost pri spletnem plačilu in varovanju osebnih podatkov

©© Copyright