top of page

Kristali za vodo

00026
€25,00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Kristali pozitivno bogatijo našo vodo s svojo energijo, kar pozitivno vpliva na naše psihofizično delovanje, saj s svojim delovanjem vzpodbudijo in dvigujejo energijo, nahranijo vodo z minerali, jo čistijo ...

Kaj je eliksir?

Eliksir je kristalna voda, ki ima blagodejne učinke na vaše telo. Uporabljamo jo za pitje, zalivanje rastlin, za hišne ljubljenčke, kuhanje...

Kako pripraviti eliksir?

Priprava je enostavna. Eliksir lahko pripravimo iz vsakega kristala posebej ali pa iz celotnega seta kristalov in ga lahko pripravljamo vsakdan. Zelo pomembno je, da smo pri pripravi eliksirja pozorni na to, katere kristale bomo uporabili, kajti nekateri kristali niso primerni za uporabo, saj izločajo strupene snovi.

Eliksir lahko pripravimo iz enega kristala, ali pa več njih skupaj.

Za pripravo eliksirja boste potrebovali steklen vrč (približno 1,5 do 2,5l) in vodo, ki je lahko iz pipe ali ustekleničena. V vrč položimo kristale, vanj nalijemo hladno vodo in kristale v njej pustimo preko noči. Nato po želji to vodo uporabimo za pitje, pripravo jedi, napitkov, za nego telesa, kopanje itd.

Hitra priprava eliksirja:

Namesto mrzle vode uporabimo toplo vodo (ne vročo), postopek je enak in jih pustimo eno uro v vrču in eliksir je pripravljen.


Kristali, ki so na seznamu toksičnih kristalov, ne polagajte direktno v vodo. Iz njih lahko naredite eliksir tako, da jih položite poleg steklenice z vodo in pustite 48 ur, da se voda informira s kristalno energijo.V kompletu se nahaja:

  • Kamena strela - prozoren (jasnost)

Znan kot eden najmočnejših zdravilnih in zaščitnih kamnov. Krepi imunski sistem, pomaga pri utrujenosti in bolečinah vseh vrst, odstranjuje ovire, usklajuje ...

  • Roževec - roza (harmonija)

Roževec je kamen ljubezni in razcveta. Uporabljate ga lahko za umivanje obraza ali za pitje. Pomaga tudi pri iskanju ljubezni, in da se odpremo energiji ljubezni. Pogosto se uporablja za preprečevanje neželenih sevanj, ki jih povzročajo električne naprave (računalniki, telefoni, televizorji...). Prinaša dobro počutje in umirja živce.

  • Oranžni kalcit - oranžno-rumen (samozavest)

Krepi samozavest, notranjo moč in vrača zaupanje v svoje sposobnosti. Prinaša nam čustveno stabilnost, doslednost in samozavest, pomaga pri odpravljanju nočnih mor. Krepi okostje in sklepe, lajša krče ...

  • Ametist - vijolična (duhovnost)

Ametist je zaradi svoje vijolične barve najpopularnejši mineral. Aristotel ga je uporabljal za zdravljenje alkoholizma, ljudje so ga nosili kot amulet. Uporaba ametistne vode pomaga čistiti črevo in poveča funkcijo sluznice. Priporočljiv je pri zmanjševanju nervoznosti, histeriji , kot tudi pri migrenah in glavobolu.

  • Aventurin - zelena (vitalnost)

Zeleni aventurin simbolizira povezavo človeka z naravo. Pripisujejo mu lastnosti kreativnosti, domišljije, blagostanje, prinaša uspeh v karieri, ter nam prinaša kreativne rešitve v katerikoli nastali situaciji. Z eliksirjem lahko masirate tudi obolele predele telesa. Ščiti srčno čakro pred vplivom zunanjih energij, njegove vibracije blagodejno vplivajo pri boleznih srca, katere vzrok so pretirane emocije, stres in nemir.

  • Šungit

Je najprimernejši kristal za energiziranje in čiščenje vode. Vodo dezinficira brez uporabe klora ali ultravijoličnih žarkov, ob tem pa jo obogati s kalcijevimi, magnezijevimi solmi in mikroelementi. Upočasni proces staranja, ohranja vitalnost telesa, obnavlja in revitalizira tkivo kot tudi celotno energijo v telesu.


Opozorilo!

Kristali za vodo niso farmacevtski izdelek in ne nadomeščajo uradnega zdravljenja.

Shranite ta izdelek za kasneje

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

BREZPLAČNA DOSTAVA

KONTAKT

VAREN SPLETNI NAKUP

Obveščali vas bomo o novostih in ugodnih nakupih.

Za vse nakupe nad 60,00 eurov je dostava brezplačna

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte na 031 009 705 ali shop@loox.si

Zagotavljamo varnost pri spletnem plačilu in varovanju osebnih podatkov

©© Copyright
bottom of page