top of page

Kambaba jaspis

00003
€12,00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Barva: zelena, rjava, črna, mat

Horoskop: Škorpijon, Bik

Čakra: srčna čakra

Kamen poguma in obilja

Kambaba jasper je tudi kamen miru in spokojnosti. Njegova zelena barva, je barva narave in njegovi mistični temni krogi, ter globoka temna zelena niansa zagotavljajo udobje in zaščito, nas pomirjajo in sproščajo, nevtralizirajo problematične misli in vzpostavljajo ravnotežje duha in telesa. Njegove umirjene vibracije, nam omogočajo osredotočenost v meditaciji pri sproščanju negativnih misli in občutkov.

Na srčni čakri črpa modrost iz svojih starih življenjskih energij in nam pomaga odpreti srce za ljubezen do sebe in drugih ljudi, prav tako pa v nas spodbuja sprejemanje ljubezni. Celi ljubezenske rane, občutek zavračanja, zapuščenosti, ter pomaga najti izhod iz čustvenega obupa. Njegov klic je klic po velikodušnosti, sočutju in potrpljenju. To je zelo mističen kamen, saj v njegovi globini lahko odkrijemo izvor življenja in občutimo energijo, ki je ustvarila življenje na zemlji.

Na fizični ravni prinaša materialno blaginjo in blagostanje. Priporočljivo ga je imeti na delovnem mestu, saj spodbuja kariero in poslovni uspeh, ob tem pa nas pa ščiti od zlonamernih vplivov sodelavcev, ki destabilizirajo vaše poslovne namene.

Zaželjeno ga je imeti doma v morski vodi, akvariju ali pa pri hišnih ljubljenčkih, ki potrebujejo veliko pozornosti in topline.


Po fen šuju ima Kambaba jaspis leseno energijo, energijo rasti, ekspanzije, dobrih družinskih odnosov, novih začetkov in zdravja. Izboljšuje vitalnost in prinaša obilje. Zelene kristale postavite v jedilnico, otroško sobo ali pa v prostor, kjer začenjate nov projekt. Lesna energija tradicionalno povezuje vzhodno in jugovzhodno stran prostora, stanovanja ali hiše. Družini prinaša zdravje, dobro počutje in obilje.


Kambaba jaspis je ime za biogeni sedimentalni fosil, ki je nastal z združitvijo Stromatolita s fosili modrozelenih alg. Kambaba jaspis poznamo tudi pod drugimi imeni in sicer; Stromatolit, Cumbamba, Kumbaba, Kumbara jasper, Camo stone, Galaxyite...Zaradi svoje barve in podobnosti v izgledu, se pogosto prodaja kot Nebula. Vendar sta Kabula in Kambaba Jasper dva različna minerala.


*Kamni so naravnega izvora. So unikatni, zato se med seboj lahko razlikujejo po barvi in velikosti.

Shranite ta izdelek za kasneje

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

BREZPLAČNA DOSTAVA

KONTAKT

VAREN SPLETNI NAKUP

Obveščali vas bomo o novostih in ugodnih nakupih.

Za vse nakupe nad 60,00 eurov je dostava brezplačna

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte na 031 009 705 ali shop@loox.si

Zagotavljamo varnost pri spletnem plačilu in varovanju osebnih podatkov

©© Copyright
bottom of page