top of page

Angelit

00017
€9,20
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Barva: svetlo modra, brezbarvna, siva ali bela, mat in voskast videz. V nekaterih krajih ga najdemo z drobnimi rdečimi pikami

Horoskop: Vodnar, Oven

Osnovna čakra: grlena

Stranske čakre: kronska in tretje oko

Kristal Angelov in komunikacije

Angelit vpliva na grlo, ki je "glas telesa", ventil, ki omogoča pretok energije in komunikacijo. Ko smo v ravnotežju, z lahkoto izrazimo svoja čustva in misli, energija lahkotno teče od spodnjih proti zgornjim čakram in nam omogoča prosto izražanje.

Angelit je kristal, skozi katerega lažje vzpostavite stik z angeli in nebeškim kraljestvom. Uporablja se med meditacijo in molitvijo, prinaša moralno moč in čustveno podporo ljudem, ki ga imajo ob sebi. Pomaga povečati zavest nosilca, tako, da se poveže z univerzalnim umom, izboljša telepatsko komunikacijo, omogoča astralno potovanje, je tudi močan kamen za zdravilce, saj poglablja odprtost za vse kar je neznano, povečuje zaznavanje in strpnost, ter razvija samozavest. Spodbuja sočutje, preoblikuje bolečino in odpira pot za duhovni navdih, ustvarja globok občutek miru in dobro počutje. Prinaša ravnovesje.

Za angelit se verjame, da je močan kamen vstajenja. Najbolj učinkovit je pri lajšanju težav povezanih z grleno čakro.


Angelit je različica anhidridnih mineralov. Spada v skupino sadnih mavcev. Iz njegovega imena prihaja starodavna beseda "anhidri" ali "brez vode". Angelit je komercialno ime za ta čudovit kristal svetlih barv, ki nam prinaša najbolj energično energijo v mineralnem kraljestvu. Zaradi svojih nežnih vibracij, ki izžarevajo nerazložljivo energijo, se imenuje kristal Angelov.


*Kamni so naravnega izvora. So unikatni, zato se med seboj lahko razlikujejo po barvi in velikosti.

Shranite ta izdelek za kasneje

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

BREZPLAČNA DOSTAVA

KONTAKT

VAREN SPLETNI NAKUP

Obveščali vas bomo o novostih in ugodnih nakupih.

Za vse nakupe nad 60,00 eurov je dostava brezplačna

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte na 031 009 705 ali shop@loox.si

Zagotavljamo varnost pri spletnem plačilu in varovanju osebnih podatkov

©© Copyright
bottom of page