top of page

Ametist - zapestnica

00000
€12,00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku


Ametist je v prvi vrsti kamen duhovne čistosti, modrosti in meditacije.

To je simbol sprememb, ki odpira mnoge skrivnosti življenja. Pomaga nam pri razumevanju sanj in vizij, ter bogati naš pogled na prihodnost.

V krščanskem svetu je simbol notranje čistosti, nedolžnosti in usmiljenja. Omogoča nam približevanje drugih dimenzij zavesti in nam pomaga pri procesiranju in uravnoteženju notranjih dogodkov in pretresov. Menijo, da je Ametist kamniti most med Zemljo in nebom, izvor duha in duše. To je kamen očiščenja, ki v nas vzbuja odločenost, da se znebimo starih navad, ki nas ovirajo v duhovnem in duševnem razvoju. Podpira ustvarjanje novih idej in nam doda motivacijo za razvoj. Harmonično združuje različne energije, harmonizira ljubezensko življenje v odnosu med moškim in žensko. Verjame se, da je pomaga pri komuniciranju z angeli in pri razvoju telepatije. To je odličen kristal za meditacijo, ki nam pomaga prepoznati našo usodo in nam pomaga preiti v višja stanja zavesti. Odstranjuje strahove in stiske, z njegovo pomočjo je naše spanje mirno in brezskrbno. Ustvarja občutek sreče in s tem olajša bolečino žalosti. Uporablja se tudi kot zaščita pri potovanju.

Položen na čakro srca prinaša ljubezen do življenja in lajša strah pred prihodnostjo, ter nam daje občutek varnosti. Pomaga pri premagovanju negativnih vplivov in razvad.

Ametist je zaradi svoje vijolične barve najpopularnejši mineral. Aristotel ga je uporabljal za zdravljenje alkoholizma, ljudje so ga nosili kot amulet. V srednjem veku je bil priljubljen pri cerkvenih uradnikih. Na škofovskem prstanu je odražal notranje duhovno čiščenje.

Današnja največja mesta so v Braziliji, Urugvaju, ZDA, Kanadi, Mehiki, Boliviji, Šri Lanki, Indiji, Burmi, Kitajski, Madagaskarju, Zimbabve-ju, zairu, Avstraliji in Rusiji.

Opozorilo!

Ametist ni farmacevtski izdelek in ne nadomešča uradnega zdravljenja.

Shranite ta izdelek za kasneje

PRIJAVA NA E-NOVIČKE

BREZPLAČNA DOSTAVA

KONTAKT

VAREN SPLETNI NAKUP

Obveščali vas bomo o novostih in ugodnih nakupih.

Za vse nakupe nad 60,00 eurov je dostava brezplačna

Za pomoč ali nasvet nas kontaktirajte na 031 009 705 ali shop@loox.si

Zagotavljamo varnost pri spletnem plačilu in varovanju osebnih podatkov

©© Copyright
bottom of page